Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

541 gasten online

Mooi statement Groningen Fanatics: "Kritisch publiek hoort bij FC Groningen, ondersteuning nog meer!"

De toeschouwers van FC Groningen komen dit seizoen volop aan hun trekken. Na 16 wedstrijden staat de Trots van het Noorden op een prachtige vijfde plaats. Nu al staat het aantal gescoorde doelpunten op 31, daar waar de teller afgelopen seizoen na 34 wedstrijden op een schamele 36 goals bleef steken, na de beide gedegradeerde ploegen, VVV-Venlo en Willem II, de slechtste score.

 

Desondanks lijkt de ploeg van Erwin van de Looi over weinig krediet te beschikken. Er hoeft maar weinig te gebeuren of de eigen spelers worden uitgefloten.

 

Vele fans, waaronder de Groningen Fanatics, is dit een doorn in het oog. De GF hebben vandaag een mooi statement gemaakt, waarbij wij ons van harte aansluiten. Steun de ploeg!

Groningen Fanatics schrijven op hun website het volgende:

 

Het valt ons de laatste tijd op dat eigen spelers, meer dan ooit, worden uitgefloten. Bij een terugspeelbal, een achterstand of zelfs een gelijke stand bij de rust krijgen onze spelers het vaak te verduren. Supporters van andere clubs hebben wij hier in het verleden juist, terecht, om geminacht.


Laten we voorop stellen dat wij, net als elke FC Groningen supporter, te allen tijde inzet, beleving en passie willen zien op het veld. Wanneer een speler dit nalaat, is het ieder zijn goed recht om dit kenbaar te maken. We vinden alleen dat dat op dit moment buiten elke proportie gebeurt in de Euroborg. Er wordt vrijwel altijd weer strijd en spektakel geboden in zowel uit- als thuiswedstrijden. Laten we dat als supporters aangrijpen om juist bij achterstanden en andere incidentele momenten van verzaken massaal achter de ploeg te gaan staan, in plaats van eigen spelers de grond in te fluiten.


Kritisch publiek, wanneer dat terecht is, hoort bij FC Groningen; steun van dat publiek nog meer.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.