Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

82 gasten online

Ook buitenkant Euroborg kleurt groen - voorstel supporters wordt gehonoreerd!

In de Klankbordgroep, het overlegorgaan tussen FC Groningen en supportersverenigingen, is de grauwe uitstraling van de Euroborg al meerdere malen door de supporters ingebracht. FC Groningen heeft dit signaal goed opgepakt, en schreef eerder deze week op de clubsite dat er een proefopstelling sfeerverlichting uitgetest zal worden, "om een aantal mogelijkheden uit te proberen en die als doel heeft op termijn structureel invulling te geven aan een langgekoesterde wens van club en supporters. De grauwe grijze buitenkant van Euroborg wordt niet als een visitekaartje beschouwd en is club en supporters al vanaf het begin een doorn in het oog."

 

"Plannen en ideeën om de gevel van Euroborg te voorzien van een (groen) kleurtje waren uit technische, praktische of financiële overwegingen vooralsnog niet haalbaar", aldus FC Groningen.

 

Het resultaat van de sfeerverlichting mag er wat ons betreft zijn (foto's via FCG Forum)!

FC Groningen lichtte nog het volgende toe over de verlichting: 

 

Samen met het bedrijf RIW Techniek en Energy Valley Topclub-partner Imtech zal tussen de hoofdentree van het stadion en het gebouw van het Alfa-college sfeerverlichting worden aangebracht. Tevens zullen er over een gedeelte van circa 2 x 15 meter groene LED-armaturen worden aangebracht aan de rand van het stadiondak.

 

 

 

Overigens was de Euroborg op vrijdagavond 6 november 2009 rond de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo al eens groen verlicht. Ook toen was het resultaat prachtig:

 

 

Dat voorstellen van supporters bij de club opnieuw niet aan dovemansoren zijn gericht stemt ons zeer tevreden. Dit past bij één van de kernwaarden van de club: FC Groningen is en blijft een volksclub, de om ons heen grijpende commercialisering en verkwanseling van normen en waarden ten spijt!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.