Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

50 gasten online

KNVB zet Supportersvereniging FC Groningen te kakken; spreekwoordelijke druppel is wat ons betreft gevallen

Het kan niet lang meer duren of de door de KNVB zelf gelegde bom komt hier of daar tot ontploffing. Gisteren waren we getuige van de zoveelste wanvertoning van Reinold Wiedemeijer, die de schuld van zijn falen klakkeloos, zonder blikken of blozen en oncollegiaal in de schoenen van de nota bene in Groningen werkzame grensrechter Cristian Dobre schoof.

 

Toegegeven, stekeblinder dan Dobre moeten ze nog geboren worden, maar het in onschuld wassen van 's mans vuile handen getuigt van een vals karakter aan de kant van Wiedemeijer. Verrassend is dit overigens niet. We kennen hem niet anders dan een zelfingenomen egocentrische manipulator die zich, eenmaal op het veld aangekomen, God zelf waant.

 

Vandaag bereikt ons via de Supportersvereniging FC Groningen het bericht dat het protest van de Supportersvereniging FC Groningen tegen de eerder uitgesproken straf naar aanleiding van SC Cambuur - FC Groningen op niets is uitgelopen. De Zeister maffia motiveert dit als volgt: "De Commissie van Beroep van de KNVB bepaalde dat de vereniging niet als betrokkene kan worden gezien in de context van het Reglement Tuchtrechtspraak. Er is daardoor geen inhoudelijke beoordeling van het beroep geweest." Het volledige vonnis is hier te lezen.

Zoals het nu lijkt zijn er bij de komende editie van SC Cambuur - FC Groningen geen supporters van FC Groningen welkom in het uitvak. Het laatste woord is echter nog niet over deze naar KNVB-maffia stinkende zaak gesproken. De Supportersvereniging onderzoekt momenteel of de handel bij de rechter kan worden aangevochten. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek