Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

103 gasten online

Nieuwe thuistenue seizoen 2014-2015 verkrijgbaar

Maar liefst 6.274 supporters hebben in november hun stem uitgebracht op de drie varianten voor het uittenue voor komend seizoen en de twee opties voor het thuistenue. Ruim 65% sprak bij het uittenue de voorkeur uit voor het zwart-groene shirt; 20% stemde voor het geheel zwarte tenue en 15% had een voorkeur voor paars-zwart. Bij het thuistenue sprak 51% zich uit voor het shirt met de smalle groene banen en 49% voor de variant met de bredere banen.

 

Het thuistenue is inmiddels verkrijgbaar in zowel de FanCorner Groningen als de webshop van de club, en ziet er wat ons betreft prachtig uit! FC Groningen schrijft op de clubsite dat het zo spoedig laat weten wanneer ook het nieuwe uittenue verkrijgbaar is.

Rick Drenth uit Groningen was gisteren de eerste die het nieuwe thuistenue heeft aangeschaft.

 

Op 26 november 2013 schreven we in dit artikel: Wat ons betreft gaat FC Groningen met een waardige uitstraling Europa in! Van deze vurige Europagerelateerde wens hoeven we nog altijd niets terug te nemen ;-)

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.