Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

Programma huldiging FC Groningen (Grote Markt, woensdagavond)

We kunnen er nog altijd bijna niet bij. FC Groningen begon desastreus aan de tweede seizoenshelft en pakte in de eerste tien wedstrijden van 2014 zegge en schrijve zes punten, waardoor het drijfzand van de nacompetitie opeens opdoemde. Middels een krankzinnige eindspurt met negen zeges in de volgende tien wedstrijden werd het tij dermate overtuigend gekeerd, dat we vandaag opeens op de Grote Markt worden verwacht, en ons bovendien mogen verheugen op minimaal twee Europese wedstrijden. Wat een onvergetelijk seizoen!

 

Het draaiboek van de huldiging is inmiddels bekend. Tussen 18:15 uur en 20:15 uur zal het vanavond opnieuw genieten geblazen worden, met Koen Janssen, Euroborg-speaker Jan Wildeman en de in Stad en Ommeland wereldberoemde idolen Pé Daalemmer en Rooie Rinus als onmisbare ingrediënten. Dat dhr. Ruud Vreeman eveneens deel uitmaakt van de ceremoniële aangelegenheden nemen we dan maar voor lief.

 

Graag verwijzen we jullie naar het programma van deze op voorhand memorabele avond!

Draaiboek huldiging FC Groningen, woensdag 21 mei 2014 

 

18.15 uur Start muziek op Grote Markt

19.00 uur Aankomst bussen met spelers en staf bij stadhuis

19.10 uur Toespraak burgemeester Ruud Vreeman in stadhuis

19.15 uur Optreden Pé Daalemmer en Rooie Rinus

19.30 uur Start huldiging spelers en staf op het bordes

20.15 uur Einde huldiging 

 

De presentatie op het bordes rondom de huldiging wordt verzorgd door Koen Janssen (voormalig accountmanager van FC Groningen en nu werkzaam voor Dizain, een strategisch en creatief merkenbureau) en Jan Wildeman (stadionspeaker in Euroborg).

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.