Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

545 gasten online

 
Vlogen gisteren alle beschikbare publieke kaarten voor de halve finalekraker FC Groningen - Excelsior over de toonbank, sinds vandaag kan ook achter het arsenaal aan businesskaarten het bordje UITVERKOCHT gehangen worden. De achtste april 2015 moet en zal ons in een kolkende Euroborg naar De Kuip brengen, op welke manier dan ook. Het is nu nog niet voor te stellen hoe de groen-witte koorts daarna richting 3 mei om zich heen zal grijpen - Stad en Ommeland is nu immers al volledig in de ban van de halve finale. Wordt het toch nog een onvergetelijk seizoen?

Massaal naar de laatste training!
Natuurlijk, we dienen op zaterdag 4 april a.s. nog wel even een potje in de foeilijke sporthal De Gelredome af te werken, maar het gisteren opgerichte Supporterscollectief FC Groningen roept een ieder, bij wie het groen-wit bloed door de aderen giert, op om op dinsdag 7 april a.s. massaal naar de Euroborg te trekken. Wij citeren:

Op dinsdag 7 april opent FC Groningen op verzoek van de verschillende supportersgroepen stadion Euroborg voor de laatste training voor de halve finale van de beker.

De training is hiervoor van de ochtend naar de middag verplaatst, zodat meer supporters erbij kunnen zijn. De onderste ring van Noord (Tonny van Leeuwen-tribune) en Oost (Piet Fransen-tribune) zullen toegankelijk zijn en zijn te bereiken via ingang 1 en 2 en de toegang is uiteraard gratis. Het stadion is geopend vanaf 16.30 uur. De training begint om 17.00 uur.

Toch nog maar even het overzichtelijke spoorboekje van de route naar Europa:

woensdag 8 april 2015: FC Groningen - Excelsior (Groene Hel, 20:00 uur)
zondag 3 mei 2015: bekerfinale (Groene Kuip?, 18:00 uur)

vrijdag 28 augustus 2015: loting groepsfase Europa League (Gronings Ontzet in Monaco?)
donderdag 17 september 2015, 1 oktober 2015, 22 oktober 2015, 5 november 2015, 26 november 2015, 10 december 2015: groepswedstrijden Europa League

Zo geweldig kan het bereiken van Europees voetbal zijn. Nagenieten van de topsfeer, vóór en na FC Groningen - AZ, 18 mei 2014:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.