Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

164 gasten online

Training maandag 26 september 2011: David Texeira traint met big smile

Terwijl we nog nagenieten van schitterende narrow escape-overwinningen van 3-2 op De Graafschap en Jong ajax willen we onze lezers ook nog een impressie van de training van maandagochtend voorschotelen. Kees Kwakman en wederom Nicklas Pedersen lieten de training aan zich voorbij gaan, zo berichtte Wouter ons, maar David Texeira liep met een brede glimlach rond. Met name hij was verantwoordelijk voor de overwinning die op de Vijverberg was behaald en daarvan was hij zich terdege bewust. Ere wie ere toekomt - met twee doelpunten en min of meer een assist was onze nieuwe parel de man of the match.

 

Wouter maakte zowel een verslag van de training als een mooie fotoreportage: 

 

Rond half twee kwamen de mannen richting het TCN veld voor de middagtraining, na eerst een bespreking te hebben gehad. We telden deze keer 16 koppen en we misten Luciano, Johansson, Enevoldsen, Jones ( deze vier kwamen vanavond in actie met Jong FC Groningen tegen Jong ajax) , Kwakman en Pedersen. Ook zeven spelers van de B-kern waren uiteraard afwezig doordat ze vanavond dus tegen Jong ajax speelden, dan wel (Etemadi) geblesseerd zijn.


Ook was er een cameraman van ajax TV die opnames maakte van de training.

 

Koen van de Laak deed een groot gedeelte van de training mee en ook Tom Hiariej deed een gedeelte mee.


Blijde gezichten zagen we deze middag en vooral David Texeira had een grote smile op zijn gezicht. Hij kan het wel eens laat gemaakt hebben gisteravond hebben, want tijdens de gymnastiekoefeningen die de mannen eerst kregen voorgeschoteld door Jan Arend Vredeveld moest hij toch een paar keer gapen, of vond hij deze oefeningen slaapverwekkend?


Eerst moesten de mannen weer een aantal rondjes warm lopen en daarna nam Jan Arend de mannen onder handen voor diverse gymnastiekoefeningen. Ruud Hesp nam daarna de keepers Van Loo en Fij onderhanden.


De rest van de training stond in het teken van voetvolley waar de spelers veel plezier in hadden. De groep werd in groepjes van drie spelers verdeeld die steeds om en om tegen elkaar speelden. De groepen waren als volgt ingedeeld.


Groep 1 : Van Dijk, Kappelhof, Kieftenbeld
Groep 2 : Burnet, Sparv, Texeira
Groep 3 : Holla, Suk, Ivens
Groep 4 : Bacuna, Andersson, Tadic
 

De groepen die geen voetvolley speelden deden een rondo tegen elkaar en later kregen ze afwerkoefeningen op doel te doen. De spelers hadden hier veel plezier in en er werd best fanatiek getraind, uiteraard vooral om te winnen van elkaar.


Koen van de Laak en Tom Hiariej deden niet met het voetvolley mee en Hiariej beperkte zich alleen tot rondjes lopen.
 

Voor ons werd het tijd om naar huis te gaan en eten te maken om vanavond op tijd te zijn op Corpus den Hoorn voor de wedstrijd Jong FC Groningen - Jong ajax.

 

Foto's van de training van maandag 26 september 2011:

 

DSC_0005 (Small)
DSC_0006 (Small)
DSC_0007 (Small)
DSC_0008 (Small)
DSC_0009 (Small)
DSC_0013 (Small)
DSC_0014 (Small)
DSC_0015 (Small)
DSC_0017 (Small)
DSC_0018 (Small)
DSC_0019 (Small)
DSC_0020 (Small)
DSC_0021 (Small)
DSC_0024 (Small)
DSC_0026 (Small)
DSC_0027 (Small)
DSC_0029 (Small)
DSC_0034 (Small)
DSC_0036 (Small)
DSC_0037 (Small)
DSC_0039 (Small)
DSC_0040 (Small)
DSC_0044 (Small)
DSC_0046 (Small)
DSC_0048 (Small)
DSC_0049 (Small)
DSC_0050 (Small)
DSC_0052 (Small)
01/28 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.