Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

64 gasten online

Training 31 oktober 2011: vrolijke stemming na veegpartij tegen Feyenoord

Een zeer overzichtelijk groepje spelers was vanmiddag op het TCN trainingsveld te bewonderen. Het zal niemand verbazen dat de sfeer opperbest was. Ook daags na de ongekende 6-0 overwinning op Feyenoord had niemand het over de pot van komende zaterdag tegen RKC, maar de knop zal vanaf komende woensdag absoluut en resoluut worden omgezet. Vandaag hadden spelers en supporters de galavoorstelling van zondag de 30e oktober in hun hoofd zitten, en terecht. Afwezig waren vanwege wedstrijdverplichtingen (later vandaag heeft Jong FC Groningen tegen Jong AZ gespeeld) Hyun Jun Suk, Matías Jones, Nicklas Pedersen en Emil Johansson en de voltallige, achtkoppige B-kern (Luis Pedro is overigens nog geschorst); vanwege blessures of omdat een rustmoment werd gegund ontbraken Brian van Loo, Johan Kappelhof, Jonas Ivens, Thomas Enevoldsen en Kees Kwakman. Wij vermoeden overigens dat de blessure van Kees Kwakman ernstiger is dan aanvankelijk werd gedacht. Zijn plan was om afgelopen week bij de groep aan te sluiten, maar hij heeft alleen vorige week maandag (deels) met de groep meegetraind en is nadien niet meer op het trainingsveld gesignaleerd. Hij heeft voornamelijk binnen getraind, en wij vermoeden dat zijn liesblessure toch wat minder onschuldig is.

 

Wouter heeft het volgende trainingsverslagje gemaakt:

 

Rond 13.30 uur ging een aantal spelers richting het trainingsveld terwijl op hetzelfde moment de spelersbus klaar stond om het beloftenteam van FC Groningen naar Alkmaar te brengen voor de wedstrijd van hedenavond tegen Jong AZ. We zagen dat o.a. Emil Johansson, Matías Jones en Nicklas Pedersen in de bus stapten, dus die spelen vanavond mee. Ook de spelers van de B-kern gingen mee, maar we hadden ook verwacht dat Hyun Jun Suk mee zou gaan maar die hebben we niet gezien. Hij kan best al in de bus hebben gezeten, dat was niet goed te zien. (Edit: Suk zat toen inderdaad al in de bus.)

 

Er waren op het TCN veld maar 12 spelers aanwezig en dat waren Luciano, Van Dijk, Hiariej, Burnet, Kieftenbeld, Sparv, Holla, Tadic, Texeira, Van de Laak , Bacuna en Andersson. De stemming was uiteraard superbest na de eclatante overwinning op de Rotterdammers van gisteren. We misten wel een aantal namen. Zo waren Brian van Loo (die een lekker rustig middagje had gisteren), Jonas Ivens (kreeg gisteren een blessurebehandeling aan de rug), Johan Kappelhof, Thomas Enevoldsen en Kees Kwakman niet aanwezig.


De vandaag jarige Ruud Hesp nam Luciano een beetje onderhanden terwijl de rest van de mannen wat sprint- en gymnastiekoefeningen moesten ondergaan van Jan Arend Vredeveld. Dat duurde een klein half uurtje, en toen gingen Andersson, Van Dijk, Burnet, Bacuna en Texeira alweer weg en de rest deed een rondo waarbij veel werd gelachen maar ook strijd werd
geleverd.

 

Na een half uurtje was dit ook alweer gebeurd en kon iedereen weer inrukken, maar Koen van de Laak en Danny Holla bleven op het veld voor het lopen van enkele rondjes, en Tim Sparv deed voor zichzelf nog wat rek- en strekoefeningen; Maikel Kieftenbeld ging in zijn eentje een beetje op doel schieten. Hij zal de smaak nu wel te pakken hebben na zijn prachtige goal van gisteren.

 

Ondertussen werd Pieter Huistra door RTV Noord-verslaggever Henk Elderman op een stoel gezet met een laptop op schoot om de beelden van gisteren te tonen die door Huistra becommentarieerd werden. Dit zal vanavond wel te zien zijn op RTV Noord. Ook Leandro Bacuna moest er aan geloven bij Elderman voor een interview, en Emiel Venema van FC Groningen TV nam Virgil van Dijk nog een interview af.

 

Het was dus vanmiddag een hele korte training en dinsdag zijn de mannen vrij. Vanaf woensdag gaat het vizier weer op de uitwedstrijd in Waalwijk tegen RKC van a.s. zaterdag.

 

Fotoreportage van de training van maandag 31 oktober 2011 van Kevin Pauwels:

 

DSC_0001 (Small)
DSC_0002 (Small)
DSC_0003 (Small)
DSC_0004 (Small)
DSC_0005 (Small)
DSC_0006 (Small)
DSC_0007 (Small)
DSC_0009 (Small)
DSC_0011 (Small)
DSC_0012 (Small)
DSC_0014 (Small)
DSC_0016 (Small)
DSC_0017 (Small)
DSC_0020 (Small)
DSC_0023 (Small)
DSC_0025 (Small)
DSC_0030 (Small)
DSC_0032 (Small)
DSC_0035 (Small)
DSC_0036 (Small)
DSC_0037 (Small)
DSC_0041 (Small)
DSC_0048 (Small)
DSC_0057 (Small)
DSC_0085 (Small)
DSC_0087 (Small)
DSC_0088 (Small)
DSC_0089 (Small)
DSC_0093 (Small)
DSC_0094 (Small)
DSC_0100 (Small)
01/31 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.