Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

45 gasten online

Training woensdag 23 november 2011: Enevoldsen maakt rentree bij de groep

Het hiernaast afgebeelde apparaat vervulde vanmiddag een belangrijke rol op het TCN trainingsveld. Onder de door de medische staf opgelegde voorwaarde verdere details hierover niet richting ajax te sluizen maken we er op deze plaats melding van; het moet dus onder ons blijven ;-) In het midden staat een laptop en deze registreerde allerlei facetten op het gebied van snelheid en andere fysieke elementen. Koen van de Laak was vanmiddag één van de 12 aanwezige veldspelers. Het is de bedoeling dat hij nu aan alle groepstrainingen mee zal doen en binnenkort speelminuten bij Jong FC Groningen gaat maken.

 

Thomas Enevoldsen begon apart met manueel therapeut Wouter van den Berg, maar loste in het tweede gedeelte van de afsluitende partij Koen af. Afwezig waren de spelers die maandag met Jong FC Groningen hebben meegedaan (de B-kern behoudens Luis Pedro die maandag de bank warm hield, en verder Matías Jones en Johan Kappelhof) en Petter Andersson, Kees Kwakman, David Texeira en Hyun Jun Suk. Het gros van hen trainde binnen. Morgenochtend verwachten we een grote groep die gericht op het uitduel van komende zaterdag tegen PSV traint.

 

Met enige moeite ontwaarden we vanmiddag in de ondanks de wind niet weg te krijgen mist de volgende spelers:

 

Veldspelers: Bacuna, Burnet, Van Dijk, Enevoldsen, Hiariej, Holla, Ivens, Kieftenbeld, Van de Laak, Luis Pedro, Pedersen, Sparv, Tadic

Keepers: Etemadi, Fij, Luciano, Van Loo

 

Leandro Bacuna was overigens doelwit van opnames van het programma Z@ppsport; het resultaat is komend weekeind op de buis te zien.

 

Onder intensieve begeleiding van de medische staf werkten de veldspelers een aantal pittige sprintoefeningen af, waarvan de resultaten digitaal werden vastgelegd. De spelers waren erg in de uitkomsten geïnteresseerd omdat ze niet voor elkaar willen onderdoen.

 

Thomas Enevoldsen werkte aanvankelijk met manueel therapeut Wouter van den Berg een individueel programma af. Later viel hij in het partijtje in voor Koen van de Laak.

 

De training werd vervolgd met een partij van zeven tegen zeven, onder het toeziend oog van RTV Noord en welgeteld drie supporters. De samenstelling was als volgt:

 

Oranje hesjes: Van Loo, Burnet, Van Dijk, Luis Pedro, Pedersen, Sparv, Tadic

Geen hesjes: Luciano, Bacuna, Hiariej, Holla, Ivens, Kieftenbeld, Van de Laak/Enevoldsen

 

Het moge duidelijk zijn dat aan de training van vanmiddag geen conclusies verbonden kunnen worden met het oog op de wedstrijd van komende zaterdag in Eindhoven. Morgenochtend hopen we meer te kunnen zeggen, bv. over de vermoedelijke basis die de eerste uitoverwinning bij PSV in de 40-jarige geschiedenis van FC Groningen moet zien te behalen, tot euforie van het met meer dan 500 supporters gevulde uitvak!

 

Foto's van de training van woensdag 23 november 2011:

 

20111123_1 (Small)
20111123_2 (Small)
20111123_3 (Small)
20111123_4 (Small)
20111123_5 (Small)
20111123_6 (Small)
20111123_7 (Small)
1/7 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.