Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

187 gasten online

Liesblessure Petter Andersson zorgelijk; Jonas Ivens sluit aan bij de groep

De liesblessure die Petter Andersson dinsdag bij het schaatsen op Kardinge of woensdagochtend op de training heeft opgelopen en die hem zijn wedstrijd tegen VVV-Venlo heeft gekost, lijkt dusdanig ernstig dat het maar zeer de vraag is of hij de pot van komende zondag tegen PSV haalt. Vandaag ontbrak hij op het trainingsveld in Haren. De medische staf is over Dusan Tadic, die vanmiddag ook niet heeft meegetraind, positief; wij gaan ervan uit dat hij zondag wel mee kan doen.

 

Jonas Ivens, die op 22 januari jl. in het thuisduel tegen Heracles Almelo een hersenschudding opliep en nadien uitsluitend apart heeft getraind, sloot vandaag aan bij de groep. Ook hem verwachten we zondag bij de selectie, al spreekt de FC op dit moment nog over 'kantje boord of hij het haalt'. Maar wat ons betreft breekt nood wet.

 

 

 

Inmiddels hebben we een fotoreportage van Eric toegevoegd!

 

 

Vanmiddag werkte een groepje van 13 spelers, waaronder drie keepers, een felle training af. We kunnen niet anders zeggen dan dat het er prima uitzag; ook de trainers, Huistra en Van de Looi, waren zeer gedreven en gunden hun manschappen geen moment rust. De spelers die vanavond met Jong FC Groningen zullen meedoen trainden vanmiddag uiteraard niet. We hebben het dan over de B-kern (Bakker, Batbay, Ben Moussa, Bos, Luis Pedro) en de A-selectiespelers Enevoldsen, Jones en Johansson. Ook Kwakman, Kieftenbeld, Pedersen, Suk en Van Loo ontbraken vanmiddag. Wij nemen aan dat Brian van Loo (nog net 36 jaar en dus een echte beloftenspeler) vanavond het doel van Jong Grunn zal verdedigen, omdat de drie overige keepers (Luciano, Fij en Van der Lei) vanmiddag hebben meegetraind. Ook Hyun Jun Suk zal vanavond ongetwijfeld het shirt aantrekken. Dit geldt, in tegenstelligg tot wat de club heeft gecommuniceerd, niet voor Koen van de Laak. Hij trainde vanmiddag mee maar zal vanavond niet spelen.

 

Aanwezig vanmiddag in Haren:

 

Keepers: Luciano, Van der Lei, Fij

Veldspelers: Bacuna, Burnet, Van Dijk, Hiariej, Ivens, Kappelhof, Keurntjes, Van de Laak, Sparv, Texeira

 

Vanmiddag werd de groep veldspelers aanvankelijk in tweeën gesplitst. Pieter Huistra coachte de ene groep, en Erwin van de Looi hield zich met de andere groep bezig. Fanatiek werd er op een snelle, zuivere passing getraind waarbij de nadruk lag op de kwaliteit van het samenspel. Beide coaches waren bloedfanatiek en stimuleerden de mannen tot een prima ogend samenspel. Huistra en Van de Looi waren dan ook niet te beroerd om waar nodig een compliment uit te spreken.

 

Daarna werden er wat hesjes verdeeld, en wel als volgt:

 

Geel: Sparv, Van de Laak

Groen: Hiariej, Keurntjes, Ivens, Texeira

Oranje: Burnet, Bacuna, Kappelhof, Van Dijk

 

Er werd een soort partij zonder keepers en zonder doelen gespeeld. Opnieuw werd er fel gestreden, en Leandro Bacuna viel op met de ene sliding na de andere. Hij deed het vanmiddag uitstekend.

 

Vervolgens voegde Tim Sparv zich bij de groene ploeg en Koen van de Laak, vanmiddag weer eens bewijzend dat hij over een prima overzicht beschikt, trok een oranje hesje aan. De keepers en doelen werden nu wel in het spel betrokken en wat opviel was het fanatisme waarmee de spelers zichzelf aanboden en de beweging die in het spel zat. Zelfs Jonas Ivens, toch wat introvert, bemoeide zich met de coaching.

 

Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar de spelers en technische staf zullen in de nababbel over de ellendige pot in Venlo ongetwijfeld geconcludeerd hebben dat het zó niet verder kan. Het resultaat van vanmiddag is wat ons betreft een goede aanzet om te trachten toch nog enige glans aan dit seizoen te geven!

 

Fotoreportage van de training van maandag 13 februari 2012 van Eric:

  

tn_DSC_0001 (Small)
tn_DSC_0012 (Small)
tn_DSC_0013 (Small)
tn_DSC_0023 (Small)
tn_DSC_0025 (Small)
tn_DSC_0028 (Small)
tn_DSC_0055 (Small)
tn_DSC_0057 (Small)
tn_DSC_0064 (Small)
tn_DSC_0066 (Small)
tn_DSC_0069 (Small)
tn_DSC_0070 (Small)
tn_DSC_0072 (Small)
tn_DSC_0074 (Small)
tn_DSC_0076 (Small)
tn_DSC_0093 (Small)
tn_DSC_0095 (Small)
tn_DSC_0097 (Small)
tn_DSC_0103 (Small)
tn_DSC_0107 (Small)
tn_DSC_0113 (Small)
tn_DSC_0114 (Small)
tn_DSC_0119 (Small)
tn_DSC_0130 (Small)
tn_DSC_0131 (Small)
tn_DSC_0132 (Small)
tn_DSC_0133 (Small)
tn_DSC_0137 (Small)
training13022012-2 (Small)
01/29 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.