Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

212 gasten online

Zondag: eerste training seizoen 2012-2013 (Haren, 14:30 uur)

 

 

Zo zonnig als het vorig jaar op maandag 27 juni 2011 tijdens de eerste training was, zo regenachtig kon het morgen wel eens worden, als de meteorologen het bij het rechte eind hebben. Maar een gang naar Sportpark de Koepel aan de Scharlakenlaan in Haren zal morgen desondanks meer dan de moeite waard zijn. Zo kunnen we morgen een gewild toegangsbewijs voor de op voorhand memorabele oefenwedstrijd die FC Groningen op zaterdag 7 juli a.s. tegen Kickers Emden speelt (aanvang: 18:00 uur!) à raison van € 9 aanschaffen. Maar we kunnen vooral tijdens de trainingsouverture van het nieuwe seizoen de eerste prille indrukken opdoen van de selectie van de Trots van het Noorden, die een metamorfose heeft ondergaan.

 

Wij zijn morgen met fotografen en reporters paraat en zullen na de training uitgebreid terugkomen op de eerste trainingssessie die Robert Maaskant als verantwoordelijke coach van FC Groningen heeft gegeven. En het zal bovendien wemelen van de professionele pers. VI Oranje, Eredivisie Live, De Telegraaf, NOS Sport, Langs de Lijn - ze rukken morgen allemaal met man en macht vanuit de Randstad uit naar het vochtige Haren om Het Nieuwe FC Groningen van nabij te aanschouwen. Kortom, tot morgen!

 

Organisatie Sportpark de Koepel heeft ons nog het volgende bericht gestuurd:

 

Borden P FC Groningen geven route naar parkeerplaats aan. Diverse stands op sportpark. Horeca aanwezig, koffie, bier, fris en br hamburger. Buitenbar Clubhuis vv Haren open voor genodigden. Clubhuis vv Gorecht open voor supporters. Hopen op een zeer geslaagde eerste training.

FC Groningen schrijft op de officiële clubsite het volgende over de eerste training: 

 

Komende zondagmiddag 24 juni vindt de eerste training plaats van het seizoen 2012/2013. Onder leiding van de nieuwe trainer Robert Maaskant zal de nieuwe selectie om 14.30 uur voor het eerst zijn opwachting maken.

 

Op het hoofdveld van Sportpark de Koepel aan de Scharlakenlaan in Haren zal de training voor het eerst onder leiding staan van Robert Maaskant. Stadionspeaker Jan Wildeman zal de spelers vanaf 14.30 uur één voor één voorstellen. Trainer Robert Maaskant draagt een ‘head-set’, zodat het publiek zijn aanwijzingen kan volgen. De training wordt omlijst door de muziek van ‘Euroborg-DJ’ Dirk van Nieuwpoort.


Daarnaast zijn de Junior Club, de Merchandise-stand, de afdeling Ticketing, de Supportersvereniging FC Groningen en Groningen Fanatics vertegenwoordigd. De toegang is uiteraard gratis. Iedereen wordt van harte uitgenodigd bij deze eerste training aanwezig te zijn. De kantine van vv Gorecht is geopend voor het publiek en uiteraard is er ook gelegenheid iets te eten of te drinken aan te schaffen.


Nieuwelingen
De afgelopen maanden werden achtereenvolgens Paco van Moorsel, Filip Kostic, Mitchell Schet, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Marco Bizot en Stefano Magnasco gepresenteerd als nieuwe aanwinsten. Zes van deze zeven spelers zijn komende zondag voor het eerst te bewonderen. Zeefuik zal zich in verband met de interlands van Jong Oranje die begin juni werden gespeeld, pas op maandag 2 juli melden bij de eerste selectie.


Bezoekers die per auto komen, kunnen zondag parkeren aan de Geertsemaweg. Bezoekers per fiets kunnen daar ook terecht, maar kunnen ook gebruik maken van de (oude) ingang van het Sportpark aan de Onnerweg. Via deze link is een routebeschrijving te vinden van de Geertsemaweg naar de ingang van het Sportpark de Koepel.

 

De selectie die vorig jaar tijdens de eerste training in Haren aanwezig was

(foto: Jannes Veenstra)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.