Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

107 gasten online

Holla lijkt definitief af te haken voor wedstrijd tegen VVV

fc groningen.jpgOp het laatste moment was de training van vanochtend verplaatst van het TCN trainingsveld naar de Euroborg. Door de winterse neerslag van gisteren en de nachtvorst van afgelopen nacht was het trainingsveld andermaal onbespeelbaar geworden. Onbespeelbaar lijkt het veld in de Euroborg inmiddels ook wel, maar er kon in ieder geval wel zonder gevaar voor de spelers getraind worden.

 

De vandaag aanwezige groep spelers bestond uit de 18 spelers die vermoedelijk morgen de wedstrijdselectie zullen vormen en Leandro Bacuna. Laatstgenoemde deed overigens alleen tijdens de warming-up met de groep mee en ging daarna apart verder met de fysiotherapeut. Dit heeft alles te maken met de (lichte) blessure, die hij gisteren op de training heeft opgelopen. Danny Holla was in geen velden of wegen te bekennen, en wij gaan er dan ook vanuit dat hij morgen niet bij de selectie zal zitten. Ook Koen van de Laak, die gisteren probleemloos de hele training had afgewerkt, was er vandaag niet bij. Hij zal wat extra rust krijgen omdat hij morgen hoe dan ook niet bij de selectie zou zitten.

 

De groep bestond vandaag dus uit de basiself van morgen, te weten Van Loo, Hiariej, Sankoh, Granqvist, Stenman, Zonneveld, Blind, Enevoldsen, Lovre, Nordstrand en Matavz, en de spelers die morgen op de bank plaats mogen nemen, namelijk keeper Nienhuis, Sparv, Femi, Koç, Pedersen, Olijve en Werkman.

 

Omdat de wedstrijd van morgen op een zeer moeilijk bespeelbaar veld zal plaatsvinden en dus naar alle waarschijnlijkheid erg veel kracht zal kosten, duurde de training van vandaag maar zo'n drie kwartier en was niet erg zwaar. De sfeer onder de spelers was erg goed en er werd dan ook genoeg gelachen, onder meer toen Tim Matavz tijdens een oefening de bal zo hard op Jans terugkopte dat hij de bal maar moeilijk kon vangen en bijna achterover viel. Ook Enevoldsen bewees weer eens gevoel voor humor te hebben. Tijdens een oefening, waarbij steeds twee spelers tegen elkaar speelden en moesten proberen een doelpunt te maken, schoot Pedersen de bal uiteindelijk wel erg ver naast. Enevoldsen had genoeg gezien en maakte richting Ron Jans met een dikke grijns op zijn gezicht het wisselgebaar.

 

Al met al lijkt FC Groningen, ondanks de nieuwe blessuregevallen, helemaal klaar voor de wedstrijd van morgen. Tim Matavz was bijzonder scherp vanmorgen, onze andere Tim (Sparv) was ook erg gedreven en lijkt er erg van te genieten dat zijn debuut voor FC Groningen er nu echt zit aan te komen, en Enevoldsen en Zonneveld bleven zelfs wat langer doortrainen om op vrije trappen te oefenen. Kortom: de drie punten blijven morgen in Groningen, dat kan bijna niet anders!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.