Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

192 gasten online

Danny Holla geopereerd; Femi traint weer met de groep mee

Met dank aan dagelijkse trainingswatcher Kees weten we dat Danny Holla gistermorgen is geopereerd: de plaat is uit zijn been gehaald, een operatie die eigenlijk in de winterstop doorgevoerd zou worden. Femi, sinds Vitoria Guimaraes-uit geblesseerd aan zijn heup, is vandaag weer aangesloten bij de groep. Petter Andersson trainde zowel gisteren als vandaag apart vanwege hamstringklachten, maar hij verklaarde vandaag dat het allemaal niet erg is omdat hij moeiteloos diverse rondjes rond het trainingsveld in Haren kon afleggen. (Voor alle duidelijkheid: van zijn knie heeft hij geen last.) Tenslotte laat ook de rentree van de van een blessure herstellende Brian van Loo niet lang meer op zich wachten.

 

Pieter Huistra, over wie vandaag in het Algemeen Dagblad een zeer informatief stuk is geplaatst en waaruit de gedrevenheid van onze coach blijkt, trainde de groepen achterhoede, middenveld en voorhoede min of meer apart. Interessant is de constatering dat Tom Hiariej steevast meedoet bij de verdedigers. Zoals al eerder geconstateerd: in Maikel Kieftenbeld wordt meer een middenvelder gezien. Logisch - de fanatieke nieuwe aankoop speelde nog nimmer in de verdediging, zelfs niet in zijn prilste jeugd.

 

We verwachten dat Oberhausen-uit voor Femi nog te vroeg komt, zodat we zaterdag ongetwijfeld de volgende opstelling gaan krijgen:

 

pedersen

tadic - bacuna/garcía - enevoldsen

sparv - kieftenbeld

stenman - granqvist - ivens - hiariej

luciano

 

(Op tien verwachten we eigenlijk weer García, die dit tot dusverre beter deed dan Bacuna in de met 2-1 gewonnen oefenpot tegen Volendam. En wie zaterdag direct achter de spitsen speelt, die zal dit ongetwijfeld ook volgende week zondag tegen ajax doen. We geloven de FC dat Stenman tegen Volendam alleen uit voorzorg aan de kant is gehouden. Dan zal hij tegen Oberhausen dus spelen.)

 

Ruud Hesp is inmiddels teruggekeerd na zijn verblijf bij het Nederlands elftal in Zuid Afrika.

 

Nogmaals: bis morgen!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.