Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

Fredrik Stenman, Nicklas Pedersen en Jeroen Veldmate terug op het trainingsveld

Trainingen die daags na een wedstrijd worden gehouden hebben zelden een hoogdravend karakter, en dit geldt zeker voor trainingssessies een dag na een zinderende bekerpot van 120 minuten. We moesten het vanmiddag met acht veldspelers en twee keepers doen, en namens de trainersstaf waren alleen Erwin van de Looi en Ruud Hesp aanwezig. Pieter Huistra en de overige spelers namen het krachthonk in Plaza Sportiva onderhanden. Bij de spelers die op het veld waren ging het grofweg om de eerste selectiespelers die gisteren tegen Haaglandia niet of maximaal een helft hebben gespeeld. Toch was het bezoekje aan het TCN trainingsveld ook vanmiddag zeker niet zinloos. Zowel Fredrik Stenman als Jeroen Veldmate, tot gisteren nog geveld door ziekte, waren aanwezig, en dit gold ook voor Nicklas Pedersen, die gisteren in Rijswijk door een voetblessure ontbrak.

 

Voor de volledigheid: op het trainingsveld stonden vanmiddag, naast beide keepers Luciano en Van Loo, de volgende spelers:

 

Petter Andersson, Leandro Bacuna, Femi, Danny Holla, Jorrit Kunst, Nicklas Pedersen, Fredrik Stenman, Jeroen Veldmate

 

Van bovenstaande spelers hebben alleen Bacuna en Femi gisteren gespeeld en wel 45 resp. 7 minuten. Als we de scheiding trainingsveld/krachthome bij 45 minuten speeltijd leggen, dan zouden we Koen van de Laak, gisteren in de 75e minuut ingevallen, strikt genomen ook op het veld hebben verwacht, maar Koen is een verhaal apart - in Engelse weken neemt hij wel eens gas terug en was mogelijk ook niet in Plaza Sportiva te bewonderen.

 

Over de tot gisteren afwezige spelers:

 

Jeroen Veldmate: oogt weer fit

Fredrik Stenman: staat weer op het veld, maar is nog zeker niet 100% fit, zit bovenin ook nog helemaal vol, kortom - is nog grieperig. Ik neem aan dat morgen, als alweer de laatste training voorafgaand aan PSV-uit op het programma staat,  besloten wordt of hij zaterdagavond in Eindhoven inzetbaar is, of wellicht pas op de wedstrijddag.

Nicklas Pedersen: oogt weer fit, maar heeft volgens RTV Noord een hielspoor en dit is een verraderlijke aandoening aan de voet die zo weer kan opspelen

 

Tenslotte is nog vermeldenswaardig dat Darryl Lachman er vanmiddag ook niet bij was op het trainingsveld. Als we kijken naar vorige week, dan kwam hij pas bij de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Excelsior toen Jeroen Veldmate door ziekte wegviel. Gisteren in Rijswijk zat Lachman op de bank, omdat Veldmate nog steeds ziek was. Nu Veldmate hersteld lijkt is Lachman opeens weg. Moet Darryl Lachman, aan het begin van dit seizoen toch bij de eerste selectie gehaald, zich momenteel tevreden stellen met een soort van stand in-rol voor Jeroen Veldmate? Of zoek ik spijkers op laag water en is Lachman nu zelf wellicht ziek geworden, of zat hij in het krachthonk vanmiddag?

 

Morgen weten we meer! Er wordt dan om 10 uur getraind, en de dag daarna mogen we om 19:45 uur alweer in Eindhoven aan de bak!

 

Tot morgen! O nee, vanavond nog even kijken wie er uit de KNVB-beker-koker rolt als tegenstander voor de vierde bekerronde!

 

 

training donderdagmiddag 23 september 2010: een overzichtelijk gebeuren

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.