Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

755 gasten online

Training vrijdag 29 oktober 2010:
Tadic lijkt inzetbaar; zelfde basis als tegen ADO; voetblessure Pedersen; Femi terug bij selectie

Voor de laatste maal vanuit den vreemde melden we ons bij jullie. Afgaande op de training van vanochtend, waarover we ons hebben laten informeren, zal Pieter Huistra morgenavond in Venlo met een ten opzichte van ADO-thuis ongewijzigde basis beginnen. Dit is mogelijk omdat Dusan Tadic geen ernstige blessure aan het met 3-1 gewonnen duel heeft overgehouden en normaal inzetbaar lijkt. Nicklas Pedersen daarentegen ontbrak vanochtend op de training vanwege een voetblessure waarvan we de aard nog niet kunnen inschatten. Zijn plek op de bank kon wel eens door Oluwafemi Ajilore worden ingenomen. Tom Hiariej en Shkodran Metaj trainden vandaag apart van de groep en zijn op de weg terug. Het duel met VVV komt voor hen echter nog te vroeg.

 

De conclusie die uit het partijspel op de training kan worden getrokken is dat we morgenavond in Venlo met de volgende elf spelers zullen gaan starten:

 

Matavz

Tadic - García - Enevoldsen

Sparv - Holla

Stenman - Granqvist - Ivens - Kiefenbeld

Luciano

 

Mochten we nog meer horen over de blessure van Nicklas Pedersen dan melden we ons hieromtrent zeker nog even. Het gaat zoals gezegd om een voetblessure, en eigenlijk verbaast ons dit niks omdat hij al eerder last had van een hielspoor, een verraderlijk kwaaltje dat onverwacht steeds weer kan opspelen, maar we weten nog niet 100% zeker of zijn voetblessure inderdaad weer deze achtergrond heeft of dat hij geplaagd wordt door een nieuw malheur aan z'n voetwerk.

 

 

De blessure van de Deen maakt het aannemelijk dat Petter Andersson weer de nodige speelminuten kan maken. Hij kan namelijk op alle posities vóór de linie met de verdedigers uit de voeten en het lijkt niet aannemelijk dat van dat zestal niemand zal worden gewisseld.

 

Wouter, hartstikke bedankt voor je scherpe observaties!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.