Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

693 gasten online

Training dinsdag 22 februari 2011: halve selectie FC Groningen afwezig

FC Groningen kondigde vandaag op de website aan dat de training vanmiddag zou plaatsvinden op het kunstgrasveld van de VV Haren. Als we echter hadden geweten dat slechts de halve eerste selectie van Pieter Huistra daadwerkelijk naar Haren zou afreizen en dat de rest binnen zou blijven, dan hadden we ons wellicht bedacht. Immers, wie de kou getrotseerd heeft, die zal welgeteld zeven veldspelers en twee keepers hebben zien trainen.

 

Aanwezig te Haren waren Jonas Ivens, Thomas Enevoldsen, Shkodran Metaj, Dusan Tadic, Gonzalo García, Leandro Bacuna en Jorrit Kunst (Jorrit trainde apart, hij is al geruime tijd uit de running vanwege een blessure), en de beide keepers Luciano en Brian van Loo.

 

De rest was met allerlei lichte klachten in het stadion achtergebleven, binnen welteverstaan, aldus verzorger Henk Hagenauw.

 

Het heeft weinig zin om gedetailleerd in te gaan op de trainingsoefeningen van vandaag. Inmiddels is de aankondiging van de training van vandaag verwijderd van de website van de FC, merkwaardig...

 

Morgenochtend wordt er wederom getraind, dit keer in de Euroborg. We hopen dat er dan meer te beleven valt!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.