Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

92 gasten online

FC Groningen niet geheel schadevrij uit confrontatie met Utrecht gekomen

enevoldsenToen de selectie van FC Groningen vanmorgen het trainingsveld betrad, werd duidelijk dat de ploeg de wedstrijd tegen FC Utrecht niet zonder (lichte) blessures was doorgekomen. Van Tom Hiariej was natuurlijk gisteren al duidelijk dat hij een behoorlijke klap in zijn gezicht gehad had. Vandaag op de training ontbrak echter ook Thomas Enevoldsen, die gisteren nog de hele wedstrijd had gespeeld. Laten we er voorlopig vanuit gaan en hopen dat het slechts om een lichte blessure gaat. Ook Andreas Granqvist heeft last van kleine pijntjes en trainde vandaag apart van de groep.

 

 

Op de training van vandaag, die zoals elke training op de dag na de wedstrijd nogal licht en vrij kort was, ontbraken verder Gonzalo Garcia, Mike Zonneveld, Michael Jansen en Serhat Koç. Dit viertal zal naar verwachting vanavond meedoen in de wedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong Feyenoord/Excelsior.

 

Na een uur, dat behalve uit de warming-up nog uit een uitgebreide rondo bestond, was de training voor de spelers die gisteren (bijna) een hele wedstrijd hadden gespeeld hadden alweer afgelopen. De rest van de groep ging nog een tijdje door met een afwerkoefening op doel. Tussen de palen stond voor het eerst weer Luciano, die de hele training met de groep mee deed, terwijl Brain van Loo met Ruud Hesp bezig was.

 

Ook RTV Noord durfde vandaag weer met een cameraploeg inclusief Emiel Venema op het trainingveld te verschijnen, en Ron Jans gaf als gewoonlijk een interview voor de uitzending van Noord Sport van vanavond. Het woontoren-akkefietje lijkt daarmee alweer uit de wereld geholpen te zijn. Wie dus graag nog wat beelden van de training van vandaag wil zien, kan vanavond naar Noord Sport of de uitzending van OOG-TV kijken (vaak informatiever dan Noord Sport!), dat ook met een cameraploeg uitgerukt was.