Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

220 gasten online

Training donderdag 31 maart 2011: terugkeer internationals; Matavz traint weer mee;

García en Lachman afwezig; Ivens ondanks gekneusde duim wel present

Vandaag zou FC Groningen eigenlijk twee trainingssessies afwerken, maar na de ochtendtraining is besloten de middagtraining uit het programma te gooien. De vanwege interlands uitgevlogen heren Matavz, Pedersen, Enevoldsen, Granqvist en Sparv waren er allemaal bij vanochtend. Zij beëindigden de training iets eerder dan de rest. García en Lachman ontbraken echter. De blessure van Gonzalo (rechter bovenbeen) is hardnekkig; hij heeft er vrij veel last van. Hij wil echter alles op alles zetten om er tegen VVV-Venlo bij te zijn om aan de club die zijn huurovereenkomst niet wilde verlengen te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Jonas Ivens kreeg eerder deze week op de training een trap tegen zijn duim. Hij moest de training verlaten en ging naar het ziekenhuis: gevreesd werd voor een gebroken duim. Inmiddels is uit foto's echter duidelijk geworden dat zijn duim 'slechts' gekneusd is en dat er geen beletsel is om te trainen of te spelen. Dit bleek vanmorgen dan ook: de Belg, die naar verluidt nog altijd in de belangstelling staat van Anderlecht, kon vandaag gewoon meetrainen.


Tim Matavz trainde aanvankelijk mee met de groep, die met diverse beloftenspelers was aangevuld, maar beperkte zich vervolgens tot het lopen van rondjes rond het trainingsveld. Hij werd daarbij vergezeld door Nicklas Pedersen.

 

In het kader van het inmiddels legendarische onderdeel van Ron Boszharts Z@ppsport Voetbal, Konijnen Knallen, werd de halve finale gespeeld.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.