Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

109 gasten online

Training 4 april 2011: overzichtelijk groepje spelers in actie na zege tegen VVV-Venlo

Een relatief kleine groep spelers werkte vandaag een korte training af op het TCN trainingsveld. Vanwege verplichtingen, later op deze dag bij Jong FC Groningen, ontbraken spelers als Petter Andersson, Femi, Jeroen Veldmate en Shkodran Metaj, en ook Brian van Loo, Nicklas Pedersen en Tim Sparv lieten de trainingssessie van vandaag aan zich voorbij gaan. Wel van de partij was balvirtuoos Bjorn, die de aanwezige toeschouwers van de ene in de andere verbazing liet vallen en door de aanwezige camera's van RTV Noord allerlei hoogstandjes liet vastleggen. Gonzalo García, Hilal Ben Moussa en Koos Werkman trainden apart met sportfysiotherapeut Peter Eppinga. Darryl Lachman, die de laatste dagen met het beloftenteam had meegetraind, moest zich vandaag weer bij het eerste elftal vervoegen en mocht du niet meedoen met Jong FC Groningen. Wij denken dat hij één van de opties is om zondag in Amsterdam de geschorste Maikel Kieftenbeld te vervangen.

 

Wouter Pauwels was present en zond ons het volgende trainingsverslag:

 

"Rond 13.45 uur betraden de eerste spelers het trainingsveld en dat waren de geblesseerde spelers Gonzalo García, Hilal Ben Moussa en Koos Werkman, die samen met fysiotherapeut Peter Eppinga een training kwamen afwerken.

 

Ietsje later kwam de selectie naar het trainingveld en we telden deze keer 12 koppen. Afwezig deze middag waren Brian van Loo , Tim Sparv, Nicklas Pedersen, Femi en Petter Andersson. Wij vermoeden dat de laatste twee met het beloftenteam mee zijn die vanavond de uitwedstrijd spelen tegen NEC. Tegen 13.00 uur waren wij aanwezig op het trainingsveld en toen wij ernaar toe reden vertrok de spelersbus met het beloften team richting Nijmegen.

 

Het werd vanmiddag een hele korte training want na het gebruikelijke warmlopen en het rekken en strekken werd er een rondo gespeeld in drie groepen en steeds werd dat gewisseld. Het ging er lekker rustig aan toe en na een half uur vertrokken de meeste spelers alweer richting het stadion. Alleen Danny Holla, Tim Matavz en Darryl Lachman kregen nog een pittige conditietest voor hun rekening. Eerst moesten de heren een slalomcircuit door acht pionnen heenlopen en dat met de bal en op het laatst stond Ruud Hesp voor de goal klaar en die moesten ze inspelen en dan zeggen op welke voet (rechts of links) hij de bal moest terugkaatsen en dan moesten ze afwerken op de goal waar Luciano het doel verdedigde. De een na de andere bal vloog de kruising in en Luciano werd soms boos omdat hij die ballen niet kon stoppen. Daarna moesten de heren een kwartier lang rondjes lopen op tempo. Danny Holla had de sokken er goed in want hij haalde Lachman en Matavz zelfs twee keer in dus hij liep twee rondjes meer. Nadat de heren even iets mochten drinken moest er weer gelopen worden en op doel afwerken en dat ook door een soort van circuit. Na ruim een half uur mochten deze heren ook terug naar het stadion en ze waren alle drie behoorlijk kapot.

 

Op dat moment was ook Emiel Venema van RTV Noord gearriveerd met een cameraploeg die opnamen kwam maken van een echte balvirtuoos genaamd Bjorn. Wat die jongen allemaal met een bal kan dat grenst aan het ongelofelijke. Hilal Ben Moussa en Gonzalo García keken ook met volle bewondering naar deze jongeman en gingen ook nog even mee doen. In alle standen en vormen wist deze jongeman de bal hoog te houden en er kunstjes mee te doen en zelfs de heren Ben Moussa en Garcia konden sommige dingen niet nadoen. Werkelijk schitterend om te zien. Waarschijnlijk wordt dit binnenkort uitgezonden op TV Noord. Dinsdag hebben de heren een vrije dag en vanaf woensdag gaat de focus weer helemaal op de uitwedstrijd tegen ajax."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.