Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

42 gasten online

Training woensdagmiddag 6 april 2011: volledige selectie aanwezig

Op de training die vanmiddag werd gehouden, en die door naar schatting 50-60 scholieren van de Hanzehogeschool werd bezocht (niet voor de lol maar voor een werkstuk) en nog eens ruim 50 van Meet & Greet, zagen we de voltallige selectie van FC Groningen aan het werk, dus ook de spelers die maandag nog afwezig waren (de spelers die later die avond voor Jong FC Groningen uitkwamen alsmede Van Loo, Sparv en Pedersen). We zagen Shkodran Metaj en Thomas Enevoldsen een tik krijgen waarna ze beiden de training beëindigden, maar de hinkende Enevoldsen gaf aan dat de wedstrijd van komende zondag (ajax-uit) voor hem niet in gevaar komt. Andreas Granqvist toonde zich van zijn allervrolijkste kant, maar hij daar alle reden toe: hij werd verblijd met een mooi cadeau. Norair Mamedov heeft wel getraind maar is inmiddels naar eigen zeggen "ziek zwak en misselijk".

 

Afgelopen zondag maakte Wouter Pauwels deze foto van de prachtige, snoeiharde kopgoal van Andreas Granqvist:

 

 

Wouters zoon Kevin heeft de foto ingelijst en aan de Zweedse hoofdrolspeler overhandigd. Dit is te zien in de fotoreportage van Eric Smit.

 

Later deze week zullen wij wat uitgebreider verslag doen van de training, waarbij de focus inmiddels volledig op de grafbak die arena heet is gelegd.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.