Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

471 gasten online

Training donderdag 14 april: Tim Matavz lijkt basisplek te krijgen

Omdat de wedstrijd tegen Vitesse al op zaterdagavond zal plaatsvinden, was de training van vandaag interessant met betrekking tot de basisopstelling van de Trots van het Noorden tegen de Arnhemmers. Als we zelf, zoals vandaag, niet aanwezig kunnen zijn bij de training, hebben we gelukkig altijd nog de foto's van Erik Smit. Op basis van de foto's durven we de volgende (voorzichtige) conclusies te trekken: Luciano mag na het uitzitten van zijn schorsing gelijk weer het doel verdedigen. Thomas Enevoldsen en Fredrik Stenman lijken hersteld en kunnen in de basis beginnen (al kreeg Stenman vandaag op de training een forse tik te verwerken). En last but not least verwachten wij een basisplaats voor Tim Matavz!


Voor de invulling van de rechtsbackpositie en het middenveld lijken, gezien de hesjesruil tijdens de partijtjes, nog verschillende invullen denkbaar. We hebben zowel hesjes voor Tom Hiariej en Maikel Kieftenbeld gezien. Wie van de twee als rechtsback mag opdraven zaterdag weten we niet zeker, maar we houden het voorlopig op Maikel Kieftenbeld. Op het middenveld lijkt nog geen definitieve keuze gemaakt te zijn. We hebben hesjes voor Holla en Bacuna gezien. Misschien mag één van beiden in de basis starten, misschien ook geen van beiden. Veel zal er ook vanaf hangen of Tim Matavz een hele wedstrijd kan spelen. Morgen na de afsluitende training weten we meer!

 

Fotoreportage van Eric Smit van de training van donderdag 14 april 2011

 

tn_DSC_0006 (Small)
tn_DSC_0008 (Small)
tn_DSC_0009 (Small)
tn_DSC_0020 (Small)
tn_DSC_0025 (Small)
tn_DSC_0082 (Small)
tn_DSC_0094 (Small)
tn_DSC_0115 (Small)
tn_DSC_0132 (Small)
tn_DSC_0145 (Small)
tn_DSC_0153 (Small)
tn_DSC_0159 (Small)
tn_DSC_0162 (Small)
tn_DSC_0163 (Small)
tn_DSC_0164 (Small)
tn_DSC_0165 (Small)
01/16 
start stop bwd fwd

  

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.