Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

79 gasten online

Training maandag 18 april 2011: toch maar weer door na fiasco in Arnhem

Er zit weinig anders op dan drie speeldagen vóór het einde van de compettie de draad toch maar weer op te pakken, hoe moeilijk dat na de ontluisterende nederlaag bij Vitesse misschien ook is. Vanmiddag werd er dan ook gewoon weer getraind op het TCN trainingsveld. Vanwege de wedstrijd van Jong FC Groningen, later vandaag, ontbraken Petter Andersson, Maikel Kieftenbeld, Jorrit Kunst en Jeroen Veldmate, en evenmin aanwezig op de training waren Fredrik Stenman, Dusan Tadic, Femi en Nicklas Pedersen. Wouter Pauwels zond ons het volgende verslag van de training; het is traditiegetrouw aangevuld met een mooie fotoreportage van Eric Smit. Heren, onze onmetelijke dank!

 

Rond de klok van 13.00 uur kwamen de manschappen naar het trainingsveld. De heren Huistra , Van de Looi en Hesp gingen de groep voor en het was een kleine groep deze middag. We telden maar 12 spelers die kwamen trainen en later kwamen Gonzalo Garcia en Hilal Ben Moussa nog aangelopen om apart te trainen met Peter Eppinga de sportfysiotherapeut. De heren liepen veel en nu kwam voor het eerst dat wij zagen ook de bal er aan te pas.

 

Van de vaste groep misten wij dit keer Fredrik Stenman, Dusan Tadic, Michael Kieftenbeld, Nicklas Pedersen, Petter Andersson, Jeroen Veldmate, Jorrit Kunst en Femi. Kunst, Kieftenbeld, Andersson en Veldmate zijn met het beloftenteam mee naar Alkmaar alwaar ze vanavond de wedstrijd spelen tegen Jong AZ. Dusan Tadic zal nog wel last van zijn rug hebben want hij werd zaterdagavond gewisseld vanwege een rugblessure. De rest van de heren zal wel binnen trainen deze middag en hebben denk ik lichte klachten maar in de sportschool kan er ook heel goed gewerkt worden.

 

Na het gebruikelijke warmlopen en rekken en strekken moesten de spelers in tweetallen tegenover elkaar gaan staan. De één moest de ander de bal toegooien terwijl de ander hem moest stoppen en terugkaatsen. Zo werden er verschillende oefeningen gedaan. Daarna werd er een rondo gespeeld in verschillende vormen en het was belangrijk elkaar snel in te spelen en de bal twee keer te raken.

 

De doelen werden daarna gehaald en er werd een partij gespeeld van zes tegen zes. De groepjes waren als volgt verdeeld:

 

Gele hesjes: Luciano, Enevoldsen, Granqvist, Ivens, Sparv, Metaj

Paarse shirts: Van Loo, Matavz, Holla, Hiariej, Bacuna, Lachman

 

Het leek er wel een beetje op dat Tim Matavz niet zo veel zin in de training had want hij oogde een beetje lui maar was soms toch wel erg scherp voor de goal wat resulteerde in een paar mooie goals. Het leek wel of hij scherper was dan afgelopen zaterdag maar ja een training is anders dan een wedstrijd.

 

Er was deze middag een hele grote groep Zweedse jongens aanwezig om de training te bekijken. Allemaal bekeken ze hoe de training ging en toen de training afgelopen was kwam er nog een grote groep met meiden aan met allemaal oranje truien aan die ook nog kwamen kijken. Andreas Granqvist en Tim Sparv melden zich samen met Pieter Huistra en nadat Pieter de groep had toegesproken mochten de jongens en meiden vragen stellen aan Andreas en Tim.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.