Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

130 gasten online

Training maandag 2 mei 2011:

Spelers nemen complimenten van supporters dankbaar in ontvangst

Daags na een eclatante overwinning staan de gezichten van zowel spelers als supporters steevast in de meest zonnige stand als beide partijen elkaar bij de uitlooptrainig begroeten. Het was vandaag niet anders. De spelers werden vanmorgen eerst aan een vermoedelijk vrij relaxte wedstrijdbespreking onderworpen en begaven zich toen op hun gemak naar het trainingsveld. Daar aangekomen konden ze lekker genieten van de vele complimenten die ze kregen van de aanwezige supporters, waarna ze een rondje gingen hardlopen en een partijtje gingen spelen. Aanvankelijk begonnen er 16 spelers aan de training, maar al na een kwartiertje verliet Thomas Enevoldsen de training geblesseerd en ook Fredrik Stenman en Tim Sparv verlieten de training voortijdig. Maar goed, de eerstevolgende competitiekraker wordt pas op 15 mei a.s. gespeeld, dus er is voldoende recuperatietijd voorhanden. Petter Andersson was niet van het veld te slaan en was een graag geziene gast voor de camera's. Vermeldenswaardig is nog het feit dat drie spelers een nieuw spelletje hebben ontdekt: het zgn. kontschieten.

 

Onderaan dit stuk gaan we nog even in op onze held, Petter Andersson; kijk hier alvast naar een interview dat Emiel Venema namens FC Groningen TV met Petter had, meteen na de wedstrijd, ZIJN wedstrijd, tegen ADO!

 

Het had niet veel gescheeld of onze fotograaf, Eric Smit, had gisteren in Den Haag zijn laatste fotoshoot gemaakt. Op zijn Facebook trof hij nl. het volgende eervolle bericht aan:

 

Hello player,

How are you doing today? Hope you are fine, i am Reed Digby, a soccer scout based in Latvia also in England, i am currently recruiting players for clubs in England.
I saw your profile on soccer sites and i can see it will fit in to clubs in England and rest of Europe. I am now using this medium to ask you if you will be interested in
a trial out in soccer clubs. If interested,kindly forward to me your previous playing experience and your CV (resume) to have a look at it and send it to some clubs in European soccer league

 

Eric verkoos er - geheel conform zijn stijl - voor om de weg der directheid en eerlijkheid te bewandelen en antwoordde als volgt:

 

Sorry but i only take photo's from players, I am almost 50 and there in no club on earth who is intressestet in my footballplay

 

Petter Andersson viel op 19 februari jl. in de thuiswedstrijd tegen Roda JC al na een kwartier uit met een lichte knieblessure. Pas gisteren stond hij wederom in de basis, en hoe. Wat een formidabele wedstrijd heeft deze topper gespeeld! Op de site van FC Groningen staat het volgende over hem te lezen:

 

Petter Andersson over zijn succesvolle rentree in de basis: “Ik weet dat ik goed kan voetballen. Maar ik heb een tijd problemen gehad met mijn knie en in mijn hoofd. Ik durfde nog niet alles op het veld. De laatste weken heb ik alles weer goed kunnen doen. Ik denk nu niet meer aan mijn knie, kan gewoon weer lekker voetballen. Ik vind het weer leuk. En dan gaan dingen ook beter.”


"Na Roda JC-thuis heb ik met de trainers gesproken en gezegd dat ik even wat langer rust wilde hebben. Ik wilde graag wat meer wedstrijden met de Beloften spelen om het vertrouwen weer helemaal terug te krijgen. Ik heb vijf of zes wedstrijden met de Beloften gespeeld. Dat ging steeds beter.”


Over de schitterende lob die voor 2-3 zorgde: “Haha, het tweede doelpunt ging heel makkelijk. Nee, maar soms lukt het als je niet teveel nadenkt. Dan doe je dingen die je normaal niet doet omdat het niet leeg is in je hoofd. Ja, het was zeker een mooi doelpunt!”

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.