Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

59 gasten online

Training woensdag 4 mei 2011: Andreas Granqvist terug op trainingsveld

Elf dagen vóór de allesbeslissende 34e en laatste competitieronde maakte Andreas Granqvist na een aantal dagen afwezigheid zijn rentree op het trainingsveld. Vanwege zijn opgezwollen enkel kon hij echter nog niet aan alle onderdelen van de training meedoen. Dit gold ook voor Danny Holla en Dusan Tadic. Niet veel later zouden geruchten over de interesse van Besiktas in Granqvist de kop opsteken, maar dit was vandaag op de training nog geen onderwerp van gesprek. Afwezig waren echter Tim Matavz, Nicklas Pedersen en Fredrik Stenman. Wouter Pauwels was aanwezig op het TCN trainingsveld en zond ons het volgende verslag van de training, aangevuld met een aantal leuke foto's!

 

Trainingsverslag van Wouter Pauwels van de training van woensdag 4 mei 2011:

 

Het valt wel op dat de mannen bij iedere training erg vroeg arriveren en vanmorgen was het ook weer het geval. Al ruim vóór 10 uur meldden de manschappen zich alweer. We misten deze morgen Tim Matavz, Nicklas Pedersen en Fredrik Stenman maar voor de rest was iedereen weer aanwezig.

 

Andreas Granqvist was zoals gezegd weer aanwezig, maar trainde niet alles mee, net zoals Danny Holla en Dusan Tadic. Andreas was weer ouderwets aan het grappen en grollen maken. Danny Holla gaf aan dat het een beetje beter met zijn bovenbeenblessure ging.
 

Het was een hele bijzonder training want de mannen werden eerst door Jan Arend Vredeveld, fysiektrainer, aan een soort van gymnastiektraining onderworpen. Heel veel gymnastiekoefeningen werden er gedaan zodat de spieren goed onderhanden werden genomen. De mannen hadden er wel lol in want er werd ook veel gelachen. Soms moesten ze oefeningen doen waarop het leek of ze aan het dansen waren. Daarna werden ze in groepen verdeeld en één groep bleef bij Jan Arend en een tweede groep ging verder trainen met Huistra en Van de Looi en de spelers in deze groep moesten allemaal oefeningen doen met de bal en een paar spelers trainden verder onder leiding van Peter Eppinga, de sportfysiotherapeut. Er werd steeds gewisseld door de groepen zodat ze allemaal aan de beurt kwamen bij iedere trainer.


Als laatste werd er een aantal partijen gespeeld met drie groepen en de groep die haar partij verloor moest staan blijven en doorspelen tegen een andere groep.

 

De groepsverdeling was als volgt:

 

Rode groep: Ivens, García, Enevoldsen, Sparv, Kunst

Gele groep: Bacuna, Lachman, Hiariej, Mamedov, Veldmate

Paarse groep: Andersson, Van Dijk, Ajilore, Metaj, Kieftenbeld

 

Er werd weer super scherp gespeeld en we werden weer getrakteerd op mooie doelpunten van o.a. Kieftenbeld, Andersson en Bacuna. Gonzalo García trainde ook weer volop mee en lijkt hard op weg om weer helemaal fit te zijn. Ook Petter Andersson spaarde zich niet en lijkt ook weer helemaal fit en 100% gemotiveerd om nog iets te laten zien dit seizoen, zoals hij afgelopen zondag al deed in Den Haag. De paarse groep werd winnaar van dit partijspel en voor straf moest de gele groep zes keer een sprintparcours afleggen en de rode groep drie keer.

 

Ondanks de pittige training spatte het plezier van de mannen af en ze zijn allemaal zeer scherp en willen echt sowieso tegen PSV nog een keer vlammen. Verzorger Henk Hagenauw had er vanmorgen alle vertrouwen in dat we winnen van PSV en dat AZ gaat verliezen bij FC Utrecht en dat zou rechtstreekse plaatsing voor de derde voorronde van de Europa League betekenen. We zullen het zien of de mannen Henk zijn vertrouwen niet beschamen.
 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.