Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

Training donderdag 12 mei 2011: Koen van de Laak terug op het veld!

Leuk en aardig, het geneuzel over Carrillo, Napoli en de interesse van allerlei clubs in Granqvist, maar langzaam gaan we het vizier richten op komende zondag. Wat gaat die dag ons brengen? Wordt het de zo vurig gewenste vierde plek, met daaraan gekoppeld het bijna heilig verklaarde Europese ticket? Of moeten we tevreden zijn met een play-off plek? Over pakweg een uurtje of 75 zal aan ons Wechselbad der Gefühle een einde gekomen zijn en weten we of ons seizoen er al opzit, of dat er nog een play-off toetje komt. Vanochtend werd er een lange, pittige training afgewerkt op het TCN trainingsveld. Fotograaf Eric Smit moest zich in allerijl naar het ziekenhuis begeven wegens de geboorte van zijn kleinkind en moest verstek laten gaan, vandaar dat de provisorisch met een Nokia N900 geschoten foto's van abominabel niveau zijn. Daarop is echter wel te zien dat Koen van de Laak zijn rentree op het veld heeft gemaakt, nadat hij op 3 december jl. in zijn 160e officiële wedstrijd voor de Trots van het Noorden zwaar geblesseerd was geraakt. Koens terugkeer zag ook Rob Witschge, die in de hoofdstad vermoedelijk nog altijd een vage functie bekleed en zich met een druk bellend heerschap naar het verre noorden had begeven. Indien hij werd uitgezonden om Tim Matavz te bekijken, dan kan zijn komst als suboptimaal gekarakteriseerd worden, want zowel Matavz als Nicklas Pedersen trainden apart. In topvorm: Petter Andersson.

 

Jonas Ivens liep een blessure op en heeft vervolgens alleen nog maar een paar rondjes gelopen, maar zijn kwetsuur lijkt ons geen gevaar voor PSV-thuis te zijn. Jeroen Veldmate staat echter paraat om hem te vervangen.

 

In eenzame bloedvorm stak de als herboren spelende Petter Andersson, die diverse prachtige doelpunten fabriceerde, waaronder één schitterend stiftje. Dusan Tadic bediende hem af en toe op maat en lijkt hersteld van zijn rugblessure.

 

Verzekerd van een basisplaats tegen PSV lijken Luciano, Kieftenbeld, Granqvist, Stenman, Hiariej, Sparv, Tadic en Andersson. Zij speelden samen in een kleine partij. Het zou ons verbazen als dit achttal zondag niet met Bacuna, Tadic en Enevoldsen zou worden aangevuld. We spelen dan met dezelfde opstelling als twee weken eerder in en tegen Den Haag.

 

In die partij van acht tegen acht speelden beide ploegen als volgt:


Ploeg 1: Luciano, Kieftenbeld, Veldmate, Granqvist, Stenman, Hiariej, Sparv, Andersson

Ploeg 2: Van Loo, Van Dijk, Holla, Femi, Enevoldsen, Bacuna, Tadic, Mamedov

 

Onder de aandachtige toeschouwers was naast het duo Amsterdamse spionnen ook Dick Lukkien, trainer van Jong FC Groningen en vanavond op de Langeleegte de coach van zijn ploeg die het dan opneemt tegen Veendam.

 

Twee Amsterdamse spionnen: Rob Witschge en een ons onbekende

 

Rob heeft het er warm van gekregen; zijn bellende vriend blijft bellen

 

Nicklas Pedersen en Tim Matavz trainden vandaag apart en niet zo lang

 

De Amsterdammers nemen de moeite met Koen van de Laak te praten

 

Hilal Ben Moussa trainde ook weer met de medische staf

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.