Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

470 gasten online

Training maandag 16 mei 2011: Andreas Granqvist kijkt toe met ingepakte knie

Vandaag hoefden de spelers die ons gisteren een geweldige vechtpot hebben voorgeschoteld bepaald niet tot het uiterste te gaan. Zij mochten de Euroborg, waar vandaag getraind werd vanwege groot onderhoud op het TCN trainingsveld, na een half uurtje alweer verlaten. De spelers die gisteren niet in actie kwamen moesten wat langer aan de bak, maar ook zij trainden gedurende een kleine 1,5 uur luchtig. Meest opvallende constatering was niet de afwezigheid van Nicklas Pedersen (en Koen van de Laak), maar het feit dat Andreas Granqvist vanuit de dug-out toekeek, met  zijn linker knie in het verband. Ons is gisteren niets over een blessure van de Zweed opgevallen, dus we maken ons nog geen grote zorgen.

 

Over de trainingen van de komende dagen schreef de FC vandaag op haar website het volgende:

 

Dinsdag- en woensdagochtend traint FC Groningen op de velden van VV Actief in Eelde in de voorbereiding op het uitduel met Heracles Almelo. De rest van de play-offs wordt in Euroborg getraind. Aangezien Heracles Almelo op kunstgras speelt, wil de selectie dinsdag en woensdag alvast wennen aan deze ondergrond. Beide keren vangt de training in Eelde aan om 10.00 uur. Op vrijdag wordt om 13.30 uur getraind in Euroborg. Vandaag trainde de ploeg ook al in het stadion omdat het TCN-trainingsveld de rest van de maand niet beschikbaar is wegens groot onderhoud. Op zaterdag om 10.00 uur is de training eveneens in het stadion.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.