Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

196 gasten online

Training vrijdag 20 mei 2011: ontspannen trainen na nederlaag bij Heracles

Veel tijd om bij de pakken neer te zitten na de nederlaag van gisteravond is er niet, want tussen beide wedstrijden tegen de Heraclieden zitten welgeteld twee trainingen: die van vanmiddag en die van morgenochtend. En trouwens, als we Heracles thuis net zo van de mat spelen als in de competitie in de eerste helft van de betreffende wedstrijd, dan gaan we donderdag op zeker naar Den Haag of Kerkrade. Op de training van vanmiddag konden we Tim Matavz weer eens begroeten. Hij trainde apart. Tom Hiariej en Fredrik Stenman, gisteravond licht geblesseerd geraakt aan scheenbeen resp. spieren, konden gewoon met de groep meetrainen.

 

Wouter was aanwezig en zond ons het volgende verslagje van de training:

 

"Over de training van vanmiddag valt niet veel te vertellen. Iedereen was gewoon aanwezig behalve García, Van de Laak en Pedersen, en Tim Matavz was dus weer boven water en trainde apart met sportfysiotherapeut Peter Eppinga. Hij trainde wel goed en zo te zien proberen ze hem wel klaar te stomen voor a.s. zondag. De rest van de groep was gewoon rondjes aan het lopen en hield zich bezig met rekken en strekken.

 

Daarna moest de basis van gisteren nog een paar rondjes lopen en de rest van de selectie vervoegde zich bij Erwin van de Looi en werkte wat af op het doel en speelde een klein partijspel. De basisspelers van gisteren gingen vervolgens gewoon wat 'pielen' met de bal, beetje overspelen en hoog houden. De lol zat er wel in en tussentijds had Pieter Huistra enkele gesprekken met spelers.

 

Sommige spelers gingen al vroeg naar binnen maar ook bleven enkelen nog buiten. Dat kon ook best want het was prachtig weer. Zo bleef het koppeltje Hiariej en Bacuna achter op het veld en vooral het trio Granqvist, Andersson en Sparv bleef heel lang op het veld en had de grootste lol onder het balletje hoog houden. We konden even kort met Petter praten en vroegen hoe hij over de wedstrijd van gisteravond dacht en hij vond dat hij beroerd had gespeeld en was uiteraard niet tevreden. Wij zeiden:"Dan neem je zondag maar revanche",  en hij antwoordde: "Dat ben ik zeker van plan."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.