Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online

Training vrijdag 27 mei 2011: Mokerslag ADO-uit dreunt na

Iedereen die FC Groningen een warm hart toedraagt had vandaag een extreme rotdag. Op de werkvloer werden gesprekken over het disaster van gisteravond vermeden, maar de gezichten van de supporters stonden op onweer. Pieter Huistra, Erwin van de Looi en Ruud Hesp hebben echter geen tijd om dagenlang te treuren. Er moest vanmiddag gewoon weer getraind worden, want zondag wacht de return tegen ADO. Wouter Pauwels was aanwezig en zond ons bijgaand verslagje en foto's.

 

"Over de training van vanmiddag valt niet zo veel te melden. Volgens Dickie, die helpt bij de training, was de stemming niet al te best binnen en dat was te begrijpen na gisteravond. Toch kwamen er enkele spelers het veld van de Euroborg op, maar niet allemaal. Zo misten we Fredrik Stenman, Jonas Ivens, Tom Hiariej en Danny Holla (zij waren wel op het stadion maar bleven binnen trainen) en de al lang geblesseerde Gonzalo Garcia en Koen van de Laak.

 

De spelers mochten eerst even een tijd met elkaar de bal overspelen en daarna riep Huistra de groep bij elkaar voor het warmlopen. Daarna werden er veel rek- en strekoefeningen gedaan. De groepen werden daarna gescheiden en de spelers die gisteren in de basis stonden konden naar binnen gaan (op Luciano, Andersson en Kieftenbeld na) en werden aldaar behandeld op de massagetafel; de rest bleef buiten en kreeg eerst oefeningen te doen met het afwerken op de goal. Brian van Loo en Luciano stonden om beurten in het doel.

 

Petter Andersson was de enige speler van het basisteam van gisteravond die buiten op het veld achterbleef; hij bleef een beetje met de bal 'pielen' en hooghouden.

 

Daarna werd er een doel gepakt en het veld op gedragen en werd er een partijspel gespeeld van vijf tegen vijf. De ene groep bestond uit Luciano, Sparv, Mamedov, Van Dijk en Metaj en de andere groep uit Van Loo, Lachman, Veldmate, Kunst en Kieftenbeld. Er werd nu wel lustig gescoord en de eerste gedachte van ons was: hadden ze dat gisteren maar gedaan (alleen de spelers die nu veel scoorden zoals Mamedov en Veldmate kregen gisteren geen speeltijd).

 

Ondertussen kreeg Fredrik Stenman nog een leuk afscheidscadeau van grote FC-fan Kevin, die een mooie fotocollage voor hem had gemaakt, en Fredrik vond het super leuk van Kevin en kreeg het emotioneel heel zwaar om het in ontvangst te nemen.


Er viel niet zo veel meer te zien dus gingen we maar huiswaarts en dan zien we zondag wel weer en zullen we zien of Andreas Granqvist gelijk krijgt en dat ze de achterstand nog goed kunnen maken. Ook Virgil van Dijk had er nog alle vertrouwen in zo vertelde hij ons. We zullen het zien zondag. Het zou wel een super prestatie zijn als ze dat gaat lukken."

 

DSC_0021 (Small)
DSC_0023 (Small)
DSC_0024 (Small)
DSC_0026 (Small)
DSC_0028 (Small)
DSC_0031 (Small)
DSC_0032 (Small)
DSC_0033 (Small)
DSC_0034 (Small)
DSC_0035 (Small)
DSC_0036 (Small)
DSC_0037 (Small)
DSC_0038 (Small)
DSC_0040 (Small)
DSC_0042 (Small)
DSC_0045 (Small)
DSC_0046 (Small)
DSC_0048 (Small)
DSC_0053 (Small)
DSC_0058 (Small)
DSC_0060 (Small)
DSC_0061 (Small)
DSC_0062 (Small)
DSC_0065 (Small)
DSC_0068 (Small)
DSC_0071 (Small)
DSC_0072 (Small)
01/27 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.