Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

142 gasten online

Training maandag 18 juli 2011: Voorbereiding op wedstrijd tegen Ankaragücü is begonnen

Ondanks dat een deel van de selectie vanmiddag nog een wedstrijd moet spelen tegen het Amerikaanse Soccer FC Chicago (het zal hier dan voornamelijk de spelers van de B-kern betreffen), werd er vanmorgen pittig getrainind op het nog steeds mooie veld van VV Haren. Er werden geen spelers gespaard, en zo werden we wederom getuige van een gevarieerde, pittige training. Zes spelers waren vanmorgen afwezig, waaronder Petter Andersson (zie hierover ons aparte stukje). Meest opvallend: Femi lijkt zich definitief op een plek in de verdediging te moeten richten en keeper Etemadi was tegen de verwachting in vanmorgen niet aanwezig.

 

De groep werd al snel onderverdeeld in vier aparte groepjes. De keepers (Luciano, Van Loo, Nienhuis en Fij) werden zoals gewoonlijk door Ruud Hesp onder handen genomen. Verder was er een groep verdedigers die onder leiding van Erwin Van de Looi werkten. In deze groep waren Van Dijk, Femi, Kwakman, Ivens, Burnet, Kappelhof, Luis Pedro en Bakker ingedeeld. Dat ook Femi bij deze groep zat, doet vermoeden dat hij zich definitief op een plek in de verdediging moet richten. Voor Femi lijkt dit een niet al te goede ontwikkeling: hij zal voor de twee plekken in de centrale verdediging naast Ivens en Kwakman ook nog Van Dijk voor zich moeten dulden. Een verkoop dan wel verhuur van Femi lijkt haast onvermijdelijk.

 

De middenvelders werkten hun training af onder leiding van Dick Lukkien. Deze groep bestond uit Sparv, Holla, Hiariej, Kieftenbeld, Metaj en Ben Moussa. De aanvallers tenslotte werden stevig onder handen genomen door Pieter Huistra. Hij had Tadic, Matavz, Pedersen, Batbay, Bacuna en de alweer van een kuitblessure herstelde Suk om zich heen verzameld. Naast uitgebreide rondo-oefeningen, werkten zij vooral af op het doel van Luciano en Van Loo. Tijdens een slopende, maar fraai ogende oefening waarin gekaatst, weggedraaid en vervolgens op doel geschoten moest worden, belandde de bal veelvuldig achter één van de twee keepers. Onze aanvallende spelers waren vanmorgen scherp en trainden gedreven.

 

De verdedigers en middenvelders werden later samengevoegd om vervolgens ook weer opgesplitst te worden. Hierdoor ontstonden twee groepen die opvallend genoeg niet tegen elkaar speelden, maar de bal onderling moesten laten rouleren, waarbij wel steeds maar één van de twee groepen bezig was. De groepen bestonden uit keeper Fij, Ivens, Kwakman, Burnet, Luis Pedro, Metaj, Sparv en Kieftenbeld aan de ene kant, en keeper Nienhuis, Kappelhof, Bakker, Femi, Van Dijk, Holla, Hiariej en Ben Moussa aan de andere kant.

 

De training werd beëindigd met uitlopen en vervolgens nog wat rek- en strekoefeningen. Terwijl de meeste spelers toen de kleedkamer opzochten, stippelde Jonas Ivens nog even een parcours uit om voor zich zelf nog een aantal oefeningen te kunnen doen.

 

Later vanmiddag meer over de oefenwedstrijd van vanmiddag tegen Soccer FC Chicago.

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.