Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

231 gasten online

Training 11 augustus 2011 (middag): Internationals nog afwezig

De ochtendtraining hebben we helaas aan ons voorbij moeten laten gaan, maar op de middagtraining was fcgonline wel present. De internationals waren, zoals verwacht, nog niet aanwezig, een een aardig deel van de groep trainde vanmiddag niet op het veld. Uiteindelijk bleken slechts 12 veldspelers en twee keepers aanwezig, die door vijf trainers onder handen werden genomen. Het was een leuke, afwisselende training die in een zeer goede sfeer plaatsvond.

 

De twee keepers, Van Loo en Etemadi, werden zoals gebruikelijk door Ruud Hesp onder handen genomen tot zij bij de groepstraining werden betrokken. De warming-up werd door Pieter Huistra verzorgd, terwijl Van de Looi, Lukkien en Hoekstra druk bezig waren de rest van de trainingsoefeningen voor te bereiden door het neerzetten van de pionnen.

 

De aanwezige veldspelers waren Tadic, Van Dijk, Kieftenbeld, Holla, Ivens, Kwakman, Burnet, Keurntjes, Suk, Bacuna, Hiariej en de Oostenrijker Patrick Haas, die nog tot zondag op proef meetraint en de kans heeft hiermee een contract af te dwingen.

 

Na de warming-up volgden diverse oefeningen. Onder leiding van Peter Hoekstra werd een hele leuke oefening afgewerkt waarbij de spelers eerst langs een aantal pionnen moesten dribbelen alvorens op het doel af te werken. Er volgde een rondo waarbij de spelers onderverdeeld waren in drie groepjes van elk vier spelers. Er moesten steeds twee groepjes tegen elkaar spelen, terwijl één groepje rust kreeg. De laatste oefening bestond uit het opzetten van een aanval waarbij uiteindelijk via een voorzet vanaf de zijkant op doel geschoten moest worden. Hierbij stond de spits tegenover een verdediger (om beurten Ivens, Kwakman en Van Dijk). Hierbij viel weer eens op hoe sterk Virgil van Dijk is. Het zal nog een hele klus voor met name Jonas Ivens worden om Van Dijk uit de basiself te houden. In eerdere oefeningen viel hij ook al op door zijn verwoestende uithalen, die vrijwel allemaal doel troffen.

 

Verder was Leandro Bacuna weer heel aardig op dreef, en ook Brian van Loo kon zich met een aantal hele fraaie reddingen onderscheiden. Kees Kwakman was in positieve zin erg aanwezig en strooide met complimenten voor zijn medespelers. Oefenspeler Haas (trainend met nummer 40 en spelend op gele schoenen, zie foto's hieronder) liet zien over een hele aardige techniek te beschikken. Erop afgaande wat wij tot nu toe van hem hebben gezien, lijkt hij ons zeker een toegevoegde waarde voor de B-kern.

 

Morgen zullen naar verwachting ook de internationals er weer bij zijn. Misschien valt er dan al iets te zeggen over de te verwachten opstelling van zondag tegen ADO Den Haag. Wij zullen ook morgen weer even een kijkje nemen en op deze plek verslag doen van onze bevindingen.

 

 

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.