Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

127 gasten online

Training woensdag 31 augustus 2011:

Van Dijk en Johansson vervangen Kwakman (ziek) en Burnet (geblesseerd)

Midden tussen alle transferperikelen in, die ook met Pieter Huistra zullen zijn besproken, moet onze trainer zich focussen op de normale gang van zaken die met het gebeuren op het veld te maken hebben. Concreet betekent dit dat FC Groningen morgenavond een oefenwedstrijd speelt tegen Lierse SK (morgen live op deze site te volgen!). Net als gisteren ontbraken naast Koen van de Laak ook Kees Kwakman en Lorenzo Burnet. Kees Kwakman is ziek (grieperig), en Lorenzo Burnet is afgelopen zondag tegen AZ geblesseerd uitgevallen. Er werd vandaag in diverse partijsamenstellingen getraind, maar de achterste linie bestond steevast uit Johansson, Ivens, Van Dijk en Johan Kappelhof.

 

Tom Hiariej stond steeds op het middenveld. Zal deze lijn voor wat betreft de positie rechtsback in de competitie worden doorgetrokken? Of stond Hiariej 'gedwongen' op het middenveld omdat Sparv en Kieftenbeld deze week vanwege interlands op pad zijn?

 

Ook het controlerende middenveld wisselde vandaag niet van samenstelling: dit werd steevast ingevuld door Danny Holla en Tom Hiariej. Zoals gezegd ontbraken zowel Tim Sparv als Maikel Kieftenbeld echter wegens interlandverplichtingen, dus veel andere keuzes kon Pieter Huistra ook niet maken.

 

De voorste linie bestond uit Jones - Andersson - Enevoldsen, met Suk als diepe spits. Thomas Enevoldsen speelde afgelopen maandag al erg goed in de wedstrijd van Jong FC Groningen, en ook vandaag trainde hij gedreven en gretig, en was erg dreigend. Hij lijkt zich niet bij zijn huidige status van bankzitter neergelegd te hebben en zo hoort het ook. Tadic en Bacuna speelden samen met Henk Bos in een aparte rol bij de tegenpartij. Zij droegen een oranje shirt.

 

Interessant is ook om te kijken wie er de komende tijd tot eerste keeper zal worden gebombardeerd. Uit de training van vandaag konden we dat niet zo helder opmaken, maar morgen zal er wellicht meer duidelijk worden in de oefenpot in Rolde!

 

Na afloop van de training trok Matías Jones de keeperhandschoenen van Brian van Loo aan (zoals in het verleden ook Luis $uarez met graagte in het inofficiële gedeelte van een training het doel verdedigde) - het zal de Uruguayanen in de genen zitten. Als we dit binnenkort ook David Texeira zien doen, dan weten we het helemaal zeker.

 

Na de training liet Pieter Huistra zien nog steeds over een uitstekende voorzet over links te beschikken. Hij was bezig met Van Dijk, Andersson, Tadic en Jones, terwijl Tim Keurntjes er lui liggend op het gras geanimeerd naar keek.

 

Morgen zal FC Groningen om 18:45 uur aan de aftrap staan tegen Lierse SK. Wij zullen deze pot in woord en ook visueel brengen. Gaat Pieter Huistra sleutelen aan zijn elftal? Misschien is er morgen meer over te zeggen!

 

Foto's van de training van woensdag 31 augustus 2011 van Eric en Anja:

 

tn_DSC_0002 (Small)
tn_DSC_0005 (Small)
tn_DSC_0009 (Small)
tn_DSC_0012 (Small)
tn_DSC_0020 (Small)
tn_DSC_0023 (Small)
tn_DSC_0024 (Small)
tn_DSC_0034 (Small)
tn_DSC_0036 (Small)
tn_DSC_0037 (Small)
tn_DSC_0053 (Small)
tn_DSC_0054 (Small)
tn_DSC_0075 (Small)
tn_DSC_0122 (Small)
tn_DSC_0134 (Small)
tn_DSC_0139 (Small)
tn_DSC_0153 (Small)
tn_DSC_0164 (Small)
tn_DSC_0170 (Small)
tn_DSC_0175 (Small)
tn_DSC_0184 (Small)
tn_DSC_0199 (Small)
tn_DSC_0222 (Small)
tn_DSC_0223 (Small)
tn_DSC_0228 (Small)
tn_DSC_0232 (Small)
tn_DSC_0243 (Small)
tn_DSC_0259 (Small)
tn_DSC_0265 (Small)
01/29 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.