Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

79 gasten online

"Napoli wil Keziah Veendorp contract aanbieden"

Op 25 april jl. schreven we in dit artikel dat Keziah Veendorp, de 17-jarige speler van FC Groningen A1 en aanvoerder van Oranje Onder 17, volgens RTV Noord op korte termijn zijn handtekening onder een contract met FC Groningen zou zetten. Naderhand vernamen we echter niets over het vastleggen van de gewilde international, die o.a. de aandacht van Paris Saint-Germain en AS Monaco op zich had gevestigd.

 

Wel hoorden we dat de zaakwaarnemer van Veendorp meer van FC Groningen wil dan de Trots van het Noorden had geboden. Zelfs bij spelers die qua leeftijd nog een B-junior zijn draait het bij hun zaakwaarnemende omgeving (in dit geval Keziahs vader), die al dan niet het beste met de pupillen voorheeft, kennelijk al om de centerij. Volgens Veendorp Sr. gaat de voorkeur nog steeds uit naar FC Groningen, "maar we zijn er zeker nog niet uit."

 

Veendorp en co. zijn al akkoord over het salaris! Onderhandeld wordt (moeizaam) over een aspect dat juist het profitabele aspect raakt. Het deel van het toekomstige doorverkooppercentage dat Veendorp zelf mag incasseren. Hoe hoger dat percentage, hoe minder er voor FC Groningen overblijft. Dat Nijland zich hier stug opstelt is begrijpelijk. Naar een compromis zal gezocht worden.

 

Vandaag is bekend geworden dat het Italiaanse Napoli Keziah Veendorp een contract wil aanbieden.

Zolang Keziah in Groningen op amateurbasis speelt, kan hij voor slechts een opleidingsvergoeding worden opgehaald door een andere club.

 

Hopelijk kunnen we snel berichten dat Keziah Veendorp alsnog voor FC Groningen behouden blijft, al is het natuurlijk wel: graag of niet!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.