Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

99 gasten online

Noord-Iers jeugdinternational Adam Salley (17) opnieuw op proef bij FC Groningen A1

Adam Salley, de 17-jarige Noord-Ierse centrumspits die begin juni al eens op proef meetrainde met FC Groningen, zal de komende weken opnieuw in Groningen te bewonderen zijn. Hij draait de komende weken mee bij het elftal van Peter Hoekstra, die wil kijken of Adam nog een extra verrijking in de aanval van FC Groningen A1 kan betekenen. Hij is vandaag aangekomen in Nederland en zal tijdelijk in Bedum worden ondergebracht; als zijn stage uitmondt in een langer verblijf zal een nieuw gastgezin voor hem worden gezocht.

 

FC Groningen test Adam Salley tijdens twee oefenwedstrijden

Adam Salley zal de komende tijd niet alleen op het trainingsveld zijn kunsten als afmaker, want dat is hij, mogen vertonen. FC Groningen A1 zal twee oefenwedstrijden spelen, en het is de bedoeling dat de jonge Noord-Ier in beide duels van de partij zal zijn. Het gaat om oefenduels tegen ACV op dinsdag 30 september a.s. en tegen Omlandia op dinsdag 7 oktober a.s.

Gerelateerde artikelen: 

 

04-06-2014 Proefspeler en Noord-Iers jeugdinternational Adam Salley: "FC Groningen zou heel erg goed bij mij passen"

24-05-2014 Adam Salley (17, Noord-Iers jeugdinternational) op proef bij FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.