Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

88 gasten online

 
Slechts negen van de 17 tweedejaars B-junioren hebben te horen gekregen dat ze komend seizoen mogen doorstromen naar FC Groningen A1, en de 16-jarige Ozancan Kökcü is één van hen. Het is echter de vraag of hij na de zomervakantie daadwerkelijk zal aansluiten bij de selectie van Peter Hoekstra. VoetbalTurks meldt nl. dat Beşiktaş, Galatasaray en Eskisehirspor naar Ozancan hebben geïnformeerd.

De op 18 augustus 1998 geboren Ozancan Kökcü speelt sinds medio 2011 in de jeugdopleiding van FC Groningen. Hij en zijn jongere broer Orkun kwamen toen over van Stormvogels uit IJmuiden. Orkun Kökcü en Lion Kalentjev, toen 14 resp. 13 jaar oud, werden vorig jaar door Feyenoord uit de jeugdopleiding van FC Groningen weggeplukt.

TurksVoetbal schrijft nu over Ozancan Kökcü:

Als het allemaal mee zit is de speler volgende week al in Turkije voor de eerste gesprekken. Het is natuurlijk niet toevallig dat Ozan wordt gevolgd. De nummer 10 van FC Groningen was als middenvelder ook topscorer van zijn team. Hij is ook eerder opgeroepen voor Turkije Onder 16 en Oranje Onder 15.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.