Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

223 gasten online

Stefan van der Lei (18) kandidaat voor opvolging Agil Etemadi

Stand van zaken zaterdag 17 december 2011:

Pieter Huistra heeft aangegeven dat Stefan van der Lei, de 18-jarige keeper van FC Groningen/Cambuur A1 en geboren Stadjer, een kandidaat is om Agil Etemadi als derde keeper van FC Groningen op te volgen. Dit schrijft het Dagblad van het Noorden vandaag. De grote, talentvolle Van der Lei, hiernaast rechts op de foto met keeper Robert Smit en trainer Paul Raveneau, speelt al jarenlang in de jeugdopleiding van FC Groningen en werd tot keeper van het toernooi benoemd van de laatste editie van Eurovoetbal.

 

UPDATE maandag 19 december 2011:

Inmiddels is duidelijk geworden dat Wieger Sietsma, de 16-jarige keeper van FC Groningen/Cambuur B1, na de winterstop doorschuift naar FC Groningen/Cambuur A1, en alleen nog de wedstrijden van B1 blijft spelen. Dit maakt het zeer aannemelijk dat Stefan van der Lei na de winterstop doorschuift naar Jong FC Groningen, en dat FC Groningen de door het vertrek van Agil Etemadi naar Iran ontstane vacature intern oplost.

 

Op zaterdag 17 december 2011 schreven wij al:

 

FC Groningen probeert de vacante keeperspositie dus in eerste instantie intern op te lossen. Wij hopen dat de keuze inderdaad op Stefan van der Lei valt. Wij vinden hem een uitstekende keeper die zich ongetwijfeld nog prima kan ontwikkelen.

 

 

 

Stefan van der Lei, enige tijd geleden toen hij voor FC Groningen B1 speelde

 

 

 

 

 

Tijdens Eurovoetbal 2011 verloor FC Groningen/Cambuur de finale van Sporting Portugal met 0-2. Aan Van der Lei, die diverse prima reddingen verichtte, lag dit niet. Hier wat beelden van deze wedstrijd:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.