Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

FC Groningen wil Timo Letschert opnieuw aan het werk zien

FC Groningen heeft de 18-jarige Timo Letschert opnieuw een paar dagen op proef. Letschert, die in maart ook al een aantal dagen met FC Groningen meetrainde (zie ons artikel van 7 maart jl.), zal vanmiddag en morgenochtend wederom van de partij zijn als de selectie van Pieter Huistra de laatste trainingen van deze week afwerkt. Letschert is een 18-jarige middenvelder van Jong Heerenveen/Emmen, die vorig jaar nog hoog in de nationale topscorerslijst van de landelijke A-junioren was terug te vinden.

 

Letschert vertrok als 16-jarige speler van Haarlem B1 naar de jeugdopleiding van de Friezen, zo scheef de CiC group, ook de zaakwaarnemer van o.a. Virgil van Dijk.

 

Hij had aanbiedingen van diverse clubs op zak maar koos op dat moment voor Heerenveen, waar hij in de A1 ging spelen. Inmiddels is hij opgerukt naar het gecombineerde beloftenelftal van Heerenveen en Emmen. Vóórdat Timo bij Haarlem speelde maakte hij overigens deel uit van de jeugdopleiding van ajax. Hij is geboren op 25 mei 1993 in Purmerend en staat wellicht op een lijstje om de B-kern van FC Groningen te versterken.

 

Timo Letschert, op 7 maart jl. toen hij ook al met de FC meetrainde (foto: Eric Smit)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.