Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

Joost Hommenga, Liban Abdulahi en Jafar Arias naar FC Groningen/Cambuur A1

Op zaterdag 21 april jl. meldden wij al dat Desevio Payne, de rechtsback van A.V.V. Zeeburgia B1, de overstap maakt naar FC Groningen/Cambuur A1. Vandaag bericht Wim Masker in de Groninger Gezinsbode over verdere versterking voor het team van Paul Raveneau. Ook Desevio's ploeggenoten Joost Hommenga (verdediger) en Liban Abdulahi (aanvallende middenvelder) verlaten Zeeburgia en spelen volgend seizoen voor onze A-junioren.

 

Ook is er een speler van AGOVV B1 vastgelegd. Het gaat om Jafar Arias, een spits. En A1 is nog niet uitgewinkeld. De FC is nog in gesprek met een keeper en hoopt op overschrijving van twee buitenlandse spelers die al langer in Nederland verblijven en geregeld aan oefenduels hebben meegedaan, aldus Masker.

 

Wij denken dat o.a. gedacht wordt aan Allen Bossman, de jongere broer van Kelvin Bossman, over wie wij al eerder hebben geschreven. Minder waarschijnlijk lijkt het dat de Colombiaan Andrés Cifuentes, die inmiddels terug is in zijn geboorteland, zal worden vastgelegd.

 

Het nieuwe team van Raveneau begint steeds meer vorm te krijgen. Negen huidige eerstejaars spelers van A1 zullen blijven, en zeven spelers uit het kampioenselftal van B1 schuiven door naar A1. De namen:

 

Huidige eerstejaars A1-spelers die ook komend seizoen voor FC Groningen A1 zullen spelen:

Hans Hateboer, Marciano van Leyenhorst, Ron Janzen, Burak Saban, Tigran Gazarjan, Noureddine Boutzamar, Arjen Hagenauw, Kevin Mennega en Ifeayi Gorissen


Spelers uit het huidige B1-team die komend seizoen voor FC Groningen A1 zullen spelen:

Wieger Sietsma (keeper), Thijs Gerlofs, Tolgahan Cicek, Glenn Bijl, Firosan Ademi, Aleksandar Jankovic en Erwin Niezemuller

 

AGOVV B1, met Jafar Arias op de bovenste rij, 5e van links

 

Gerelateerde artikelen:

 

21-04-2012 FC Groningen kaapt jeugdig talent voor de neus van Stoke City weg

16-04-2012 Vijf spelers FC Groningen/Cambuur A1 stromen door naar Jong FC Groningen

18-01-2012 Allen Bossman en Colombiaanse proefspeler in actie voor FC Groningen A1 tegen VEV '67

22-09-2011 Fotoreportage Jannes Veenstra Warffum - FCG A1

21-09-2011 FC Groningen A1 test Allen Bossman in oefenwedstrijd tegen VV Warffum; 1-6 zege

05-09-2011 Allen Bossman (17) op stage bij FC Groningen A1

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.