Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

Jong FC Groningen speelt gelijk tegen Jong Sparta Rotterdam: 0-0

Vanavond hebben de beloften van FC Groningen in Rotterdam een competitiewedstrijd tegen het hooggeplaatste Jong Sparta gespeeld. Op het vermoedelijk winderige Sportpark Nieuw Terbregge, normaliter de thuishaven van Aeolus, stond er na 90 minuten een eindstand van 0-0 op de borden. Bij afwezigheid van allerlei geblesseerden en geschorsten speelden onze jongens vanavond in de volgende exotische opstelling tegen de nummer 2 (een A betekent dat de knaap nog A-junior is!):

Ter Wielen, Kunst, Werkman, Van Erkel, Tripsas, Dijkstra, Wagenaar, Krohne, Koç, Ben Moussa (A),

Kluin; bank: Post, Zinga (A), Vente (A), Nienhuis, Van Hezel (A)

 


 

Uit het wedstrijdverslag van RTV Noord maken we op dat onze jonkies vanavond een prima wedstrijd hebben gespeeld en bijna geen kansen weggaven. Net als gisteren in de Euroborg weigerde de scheidsrechter ons een glaszuivere strafschop te geven toen Hilal Ben Moussa, één van de vele A-junioren die vanavond in Rotterdam speelden danwel op de bank zaten, tegen de vlakte werd getrokken - zelfs bij de beloften is het niveau van de scheidsrechters bij tijd en wijle dramatisch te noemen. Serhat Koç schoot tien minuten voor tijd nog op de paal, maar de bal wilde er vanavond niet in. 0-0 met dit jeugdige elftal tegen Sparta Rotterdam, de nummer twee, spelen - een prima prestatie!


Opstelling Jong Sparta:
Eric Abdul, Jami Jaliens, Anthony Bentem, Bjorn Vlasblom, Marcelino van der Leeuw, Mitchel van Gastel, Jeroen Merk, Michiel vd Berg, Lucas van Oeveren, Jesse Mayele (68e Michael Nolet), Romano Denneboom (60e Vinicius Bongaertz)


Opstelling Jong FC Groningen:
Leon ter Wielen, Jorrit Kunst, Koos Werkman, Jeroen van Erkel, Christos Tripsas, Mart Dijkstra, Jelle Wagenaar, Dennis Krohne, Serhat Koç, Hilal Ben Moussa (68e Youssef Zinga) (danwel 71e Danny Post volgens Sparta-site, merkwaardig), Pepijn Kluin

 

De nieuwe stand: