Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

208 gasten online

FC Groningen legt Luis Pedro vast tot 30 juni 2013

FC Groningen heeft vandaag de aflopende verbintenis van Luis Pedro da Silva Ferreira met één jaar verlengd tot medio 2013. De Trots van het Noorden bezat een eenzijdige optie om het contract met één seizoen te verlengen, maar we weten niet of deze optie, die ook een salarisverhoging met zich meebrengt, één op één is gelicht, of dat de 20-jarige verdediger akkoord is gegaan met een versobering van de contractsvoorwaarden. De van v.v. Helpman afkomstige Luis Pedro, die op 6 januari 1992 in het Angolese Malanje werd geboren, speelt vanaf 2005 in de jeugdopleiding van FC Groningen en doorliep vanaf de C2 alle teams.

 

Hij maakte in het seizoen 2009-2010 vervroegd de overstap naar Jong FC Groningen. Dit seizoen debuteerde hij in het eerste elftal en speelde vier wedstrijden voor de hoofdmacht, waarvan drie basisplaatsen.

Hierna werd hij, ondanks zijn verdienstelijke spel, door Pieter Huistra om onduidelijke redenen buiten het elftal gehouden. 

 

Wij zijn blij met de verlenging van het contract. Luis Pedro mag dan een robuuste en soms wat onstuimige verdediger zijn -  als hij hierin wat gepolijst kan worden en wat meer kansen krijgt om zich op het hoogste niveau te bewijzen, dan zou FC Groningen het komende seizoen - en hopelijk ook daarna - wel eens veel plezier aan Luis Pedro kunnen gaan beleven. Luis Pedro, van harte!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.