Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

170 gasten online

Jong FC Groningen oefent op vrijdag 27 juli 2012 tegen 1e elftal van Veendam

Jong FC Groningen speelt op vrijdag 27 juli 2012 een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van SC Veendam, aldus een bericht van 'De Kolonicio's.' Het duel zal worden gespeeld bij v.v. Veendam 1894. Wat ons betreft is het wachten nu nog op een oefenkraker tussen de hoofdmachten van FC Groningen en SC Veendam, een duel dat in geen enkele voorbereiding mag ontbreken.

 

Op zondag 29 juli 2012 mogelijk oefenduel FC Groningen tegen Veendam bij Rolder Boys

De inkt van de laatste zin is nog niet droog of we hebben te horen gekregen dat FC Groningen bezig is de laatste hand te leggen aan het arrangeren van een oefenduel tegen SC Veendam. De wedstrijd zou op zondag 29 juli 2012 bij V.V. Rolder Boys gespeeld worden, maar één en ander is nog niet rond, zo heeft het bestuur van Rolder Boys ons vanavond meegedeeld. Deze wedstrijd is ook (nog?) niet opgenomen in het op de clubsite van SC Veendam vermelde schema van de de voorbereiding op het komende seizoen.

Jong FC Groningen speelde op 12 mei 2011 op de Langeleegte ook al eens tegen Veendam, dat toen nog als BV Veendam door het leven ging. Het duel eindigde zoals het begon: 0-0. Bij Jong FC Groningen startte Gonzalo García , die sinds 27 februari 2011 vanwege een bovenblessure niet meer had gespeeld, in de basis.

 

Gonzalo García in actie op 12 mei 2011

(foto: Jannes Veenstra)

 

Gerelateerd artikel:

 

12-05-2011 BV Veendam - Jong FC Groningen 0-0

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.