Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

132 gasten online

FC Groningen verhuurt Leonard Nienhuis aan SC Cambuur

Leonard Nienhuis, de 22-jarige doelman van FC Groningen die afgelopen seizoen aan SC Veendam werd uitgeleend, staat komend seizoen opnieuw bij een ploeg uit de Jupiler League in het doel. De clubsite van SC Cambuur schrijft dat FC Groningen Nienhuis het komende seizoen aan de club uit Leeuwarden verhuurt. Nienhuis zal de concurrentiestrijd met de van Heracles Almelo gehuurde Dennis Telgenkamp aangaan voor een plek onder de lat bij SC Cambuur, aldus de Friese club. Nienhuis heeft in Groningen nog een contract tot medio 2014.

 

Verhuist Mark Diemers van SC Cambuur naar FC Groningen?

Wij sluiten bepaald niet uit dat Mark Diemers de omgekeerde weg bewandelt, maar dan definitief. FC Groningen en Cambuur zijn al enige tijd in onderhandeling omtrent een overgang van de talentvolle 18-jarige middenvelder, die vorig seizoen een prima seizoen bij FC Groningen/Cambuur A1 speelde. Diemers staat nog tot medio 2014 bij Cambuur onder contract; FC Groningen wil hem graag inlijven zodat hij (op termijn) ook inzetbaar is voor het eerste elftal van de Trots van het Noorden. Mogelijk wordt een deel van de transfersom verrekent met de huursom die Cambuur aan FC Groningen is verschuldigd voor het huren van Leonard Nienhuis.

Leonard Nienhuis gaf in een eerder stadium al aan geen tweede doelman bij FC Groningen te willen worden en dat hij graag opnieuw verhuurd zou willen worden omdat hij niet op de bank wil zitten. Marco Bizot is inmiddels in beeld om tweede doelman achter Luciano te worden.

 

Gerelateerde artikelen:

 

28-04-2012 Mark Diemers mogelijk 'vast' naar Jong FC Groningen

 

08-06-2012 "Marco Bizot nadrukkelijk in beeld als tweede keeper van FC Groningen"

30-05-2012 Leonard Nienhuis wil geen tweede keeper van FC Groningen worden

10-05-2012 Nienhuis wil opnieuw worden verhuurd; FC Groningen zoekt andere 2e keeper
27-04-2012 Gerucht belangstelling FC Groningen voor Remko Pasveer lijkt onbetrouwbaar

25-04-2012 Leonard Nienhuis in beeld als tweede keeper Groningen; volgende week gesprek

14-03-2012 "Nienhuis belangrijkste kandidaat om Van Loo op te volgen als tweede keeper"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.