Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

133 gasten online

Luis Pedro niet naar SC Veendam

Stand van zaken vrijdag 29 juni 2012:

Luis Pedro zal niet één van de twee spelers zijn die komend seizoen in het kader van het Kolonistenplan aan SC Veendam uitgeleend worden, zo is ons vandaag tijdens de training van FC Groningen duidelijk geworden. Niet helemaal duidelijk nog is of de jonge verdediger zelf niet wil (wij vermoeden dit) of dat FC Groningen twee andere spelers op het oog heeft. Wij denken dat alleen Nick Bakker nu nog in aanmerking komt om aan Veendam uitgeleend te worden.

 

UPDATE zondag 1 juli 2012: DvhN: "Ook Henk Bos wil niet naar SC Veendam"

In navolging van Luis Pedro heeft ook Henk Bos laten weten weinig voor een overgang naar Veendam te voelen, zo meldt Jan Mennega, journalist van het Dagblad van het Noorden, op zondag 1 juli 2012 op Twitter.

Stand van zaken vrijdag 29 juni 2012:

 

Henk Bos en Tim Keurntjes, die eerder als mogelijke uitleenkandidaten werden genoemd, kunnen tijdens de voorbereiding, die pas een week aan de gang is, laten zien wat ze in hun mars hebben en zouden wellicht van waarde kunnen zijn voor het eerste elftal van de FC, waartoe ze met ingang van dit seizoen behoren. 

 

Mocht Tim Keurntjes gaandeweg de voorbereiding naast de door Robert Maaskant beoogde wedstrijdselectie voor de komende competitie dreigen te vallen, dan is verhuur aan RKC Waalwijk (nadat zijn contract is verlengd, zodat hij voor FC Groningen behouden blijft) zowel voor Keurntjes (uit sportief oogpunt) als voor FC Groningen (uit financieel oogpunt) een aantrekkelijker optie dan 'verhuur' aan Veendam. Ook Henk Bos is in onze ogen al zover dat hij niet in de Jupiler League zou hoeven te spelen. Nu Thomas Enevoldsen is verkocht denken we dat FC Groningen Henk Bos ook niet meer wil laten gaan, behalve als er nog een andere flankspeler aangetrokken wordt.

 

Wij sluiten niet uit dat FC Groningen komend seizoen in het geheel geen spelers aan SC Veendam uitleent, of wellicht maar één. Mogelijk maakt FC Groningen dan een geldbedrag over aan de Veenkolonialen. De toezegging van FC Groningen betrof het kosteloos afstaan van twee spelers gedurende drie seizoenen, waarvan nu één seizoen om is. Andre Kolonisten betaalden € 50.000. Afgelopen seizoen werden Leonard Nienhuis en Danny Menting uitgeleend.

 

Voor 'verhuur om niet' komen alleen spelers met een contract in aanmerking. Dit zijn alle A-selectiespelers, en uit de B-kern Luis Pedro, Nick Bakker en Stefan van der Lei.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.