Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

73 gasten online

Joey Potveer (19) van AZ in beeld als vierde keeper van FC Groningen

Woensdag 11 juli 2012: "FC Groningen: "Komst Potveer naar Groningen nog NIET zeker""

Stand van zaken vrijdag 6 juli 2012:

FC Groningen heeft vandaag op de clubsite gemeld dat Joey Potveer, een 19-jarige keeper die vorig jaar bij AZ A1 het doel verdedigde, een kandidaat is om de vierde doelman bij de FC te worden, achter Marco Bizot en Luciano, die onderling uitmaken wie eerste en tweede keeper zullen worden, en Stefan van der Lei. Potveer traint vandaag mee met FC Groningen en werd deze week al eerder door de Trots van het Noorden getest, zo schrijft de FC.

 

Potveer zou na Devlin van den Bosch, voormalige keeper van AZ B1 en nu net als Wieger Sietsma keeper van FC Groningen A1, de tweede doelman zijn die dit seizoen vanuit de jeugdopleiding van AZ naar Groningen verkast.

 

Joey Potveer, geboren op 1 april 1993 in Obdam, staat hierboven afgebeeld in FC Groningen-tenue. Hij draagt vandaag het nog beschikbare rugnummer 28.

 

UPDATE woensdag 11 juli 2012: "Jong FC Groningen versterkt zich met Joey Potveer"

Het Dagblad van het Noorden schrijft vanmorgen dat FC Groningen Joey Potveer heeft aangetrokken als vierde keeper, achter (alfabetisch) Marco Bizot, Stefan van der Lei en Luciano. Joey zal op amateurbasis aansluiten bij Jong FC Groningen, waar overigens de meeste spelers geen contract hebben: alleen Stefan van der Lei, Nick Bakker en de aan SC Veendam verhuurde Luis Pedro zijn contractueel vastgelegde spelers van Jong FC Groningen.

 

Aanvulling: FC Groningen: "Komst Joey Potveer naar FC Groningen nog niet zeker"

We hebben vanavond in Emmen, waar FC Groningen een oefenwedstrijd tegen DZOH speelde, van FC Groningen zelf gehoord dat de transfer van Joey Potveer van AZ naar Jong FC Groningen nog helemaal niet rond is, zoals het Dagblad van het Noorden vanmorgen wel degelijk berichtte. Ruud Hesp moet hem nog beoordelen, en Potveer moet ook nog medisch worden gekeurd. De intentie is er wel om er met elkaar uit te komen, maar dat is natuurlijk wat anders dan wat het DvhN vanmorgen schreef!

Stand van zaken vrijdag 6 juli 2012:

 

Twee foto's van de training waarop Joey Potveer te zien is:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.