Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

113 gasten online

Mark Diemers: "Ik kies de club waar ik het beste gevoel bij heb"

UPDATE dinsdag 17 juli 2012: "Mark Diemers kiest eind deze week voor AZ of FC Utrecht"

Stand van zaken zaterdag 14 juli 2012:

Mark Diemers blijft volop in het nieuws. Vandaag komt Mark Diemers in de Leeuwarder Courant aan het woord. De krant kopt met "Cambuur-talent is niet te houden", en schrijft dat Diemers, vorig seizoen aanvoerder van FC Groningen/Cambuur A1, inmiddels al met AZ heeft gesproken. Diemers zelf toont zich van zijn zelfverzekerde kant:

 

"De belangstelling verrast me niet, want ik ben overtuigd van mijn eigen kwaliteiten. Ik kies de club die het beste bij me past en waar ik het beste gevoel bij heb."

 

Mark Diemers speelde nog niet in het eerste elftal van Cambuur, maar scoort in recente oefenduels aan de lopende band voor de Friese club.


UPDATE dinsdag 17 juli 2012: "Mark Diemers kiest eind deze week voor AZ of FC Utrecht"

Afgaande op een bericht van Jan Vincent van Zuiden, sportjournalist van Omrop Fryslân, lijkt FC Groningen naast Mark Diemers te grijpen. Van Zuiden zegt dat de jeugdige speler, die vandaag in de basis stond van SC Cambuur dat netjes met 1-1 gelijkspeelde tegen N.E.C., eind deze week de knoop doorhakt: het wordt AZ of FC Utrecht. Wel zal hij op huurbasis voor Cambuur blijven spelen, aldus de journalist.

 

Wij hebben even contact gehad met Mark en hij heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen; eind van de week kon er wel eens meer duidelijk worden. Hij heeft al wel met AZ en FC Utrecht gesproken en aan die gesprekken een goed gevoel overgehouden, maar hij zal niet over één nacht ijs gaan en een weloverwogen bslissing nemen. Over FC Groningen is Mark Diemers erg positief.

 

Mark Diemers: "Ook FC Groningen is kandidaat"

Al dan niet toevallig: na ons gesprek met Diemers heeft Van Zuiden nog een bericht via Twitter verstuurd: "Ook FC Groningen is trouwens nog kandidaat voor Mark Diemers, al neigt zijn gevoel momenteel naar AZ of Utrecht."

 

Wat fcgonline betreft richt Mark Diemers zijn pijlen op:

 

Stand van zaken zaterdag 14 juli 2012:

 

Afgelopen woensdag was in de papieren editie van Voetbal International te lezen dat dat het talent van SC Cambuur voor een stap hogerop staat. Udinese heeft afgelopen weekeinde naar hem geïnformeerd, en ook AZ, FC Utrecht en FC Groningen hebben interesse. Henk Veldmate kwam in het blad aan het woord en verklaarde ondanks het feit dat FC Utrecht de beste papieren leek te hebben hoopvol: "Wij zien in hem een zeer talentvolle speler voor de toekomst. Wij weten dat er onder meer ook Italiaanse belangstelling is, maar we zijn in gesprek met Cambuur." Diemers heeft volgens VI laten doorschemeren zijn zinnen te zetten op een Eredivisieclub. Cambuur staat niet onwelwillend tegenover een transfer, maar heeft wel de wens uitgesproken om Diemers het komend seizoen te huren. 

 

De Leeuwarder Courant berichtte op 18 mei 2011 dat SC Cambuur de toen pas 17-jarige Mark Diemers tot medio 2014 heeft vastgelegd. Dit blijkt een gouden greep geweest te zijn.

 

 

Gerelateerde artikelen:

 

19-06-2012 Naast FC Groningen heeft ook FC Utrecht belangstelling voor Mark Diemers

11-06-2012 Verhuist Mark Diemers van SC Cambuur naar FC Groningen?

28-04-2012 Mark Diemers mogelijk 'vast' naar Jong FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.