Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Jong FC Groningen oefent op 9 augustus 2012 tegen Werder Bremen U23

Jong FC Groningen kan zich verheugen op een erg interessante oefenwedstrijd. Het zal op donderdag 9 augustus 2012 op een nog nader te bepalen sportpark in de provincie Groningen de strijd aanbinden met het Onder 23-team van Werder Bremen.

 

De tegenstander zal dan wedstrijdfit aan de start staan, want de competitie in de Regionalliga Nord, waarin Werder Bremen U23 uitkomt, begint al op vrijdag 3 augustus a.s.

 

Vorig seizoen speelde Denni Avdic, die ook op het verlanglijstje van FC Groningen heeft gestaan, regelmatig mee met de beloften van Werder.

 

FC Groningen schrijft inmiddels op de clubsite dat de wedstrijd in Haren (Sportpark De Koepel) zal worden gespeeld; aanvang: 18:30 uur.

Werder Bremen U23 speelde de laatste vier seizoenen in de 3. Liga, maar werd daarin vorig seizoen 20e en laatste en is derhalve gedegradeerd. Het zal komend seizoen dus op het vierde Duitse niveau acteren.

 

Werder Bremen U23 begint de competitie op vrijdag 3 augustus a.s. met een thuiswedstrijd tegen SV Wilhelmshaven en speelt op zondag 12 augustus a.s. een uitduel tegen het tweede team van HSV. Tussendoor mag het door Thomas Wolter getrainde Nachwuchsteam van Werder dus tegen Jong FC Groningen aantreden. 

 

Jong FC Groningen, selectie seizoen 2012-2013

(keeper Joey Potveer ontbreekt op de foto)

 

Werder Bremen U23, na de 4-2 bekerwinst tegen Heeslingen tijdens de Elsdorfer Pokalwochen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.