Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

168 gasten online

Vanavond: vv WKE - Jong FC Groningen (Eindstand 0-3)

Jong FC Groningen speelt vanavond een oefenwedstrijd tegen Topklasser vv WKE uit Emmen. De wedstrijd zal op Sportpark Grote Geert, de thuishaven van WKE, worden gespeeld. Aan de kant van het team van Dick Lukkien zullen vier eerste elftalspelers in actie komen, te weten Henk Bos, Matías Jones, Johan Kappelhof en Paco van Moorsel.

 

FC Groningen heeft de wedstrijd met 0-3 gewonnen. De doelpunten werden gescoord door Jones, Holder en Batbay. Van Nieff zag twee penalty's door oud FC Groningen keeper Lambers gekeerd worden. Morgenochtend zullen wij een uitgebreid wedstrijdverslag en foto's van de wedstrijd op deze plek plaatsen!

Opstelling FC Groningen: 

 

Cristovao

Jones - Ben Moussa - Bos

Batbay - Letschert

Van Nieff - Bakker (aanvoerder) - Kappelhof - Francisco

Van der Lei

 

(Het was de bedoeling dat Paco van Moorsel in de basis zou straten, maar hij haakte in de warming-up af met een blessure waardoor Atilay Batbay vanaf het begin mocht starten.)

 

Bank: Potveer, Van Moorsel, Renken, Holder

 

Opstelling WKE:

Jeroen Lambers, Almar Doek, Robin Demeijer, John van Dalen, Gradus Hempenius, Erik Eleveld, Kay Coppoolse, Sander Meertens, Erwin Buurmeijer, Kevin Mooibroek, Gilly Grot

 

Bank: Diederik Bangma, Danny Holband, Anton Jongsma, Angelo Zimmerman, Wil Koops, Berend Oosting, Ayjan Bas

 

Beide teams die vanavond op elkaar treffen:

 

Selectie van WKE, dat getraind wordt door Joseph Oosting, de

opvolger van John de Wolf

 

Jong FC Groningen, met als trainer Dick Lukkien

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.