Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

828 gasten online

Jong FC Groningen speelt in oefenduel met 1-1 gelijk bij hoofdklasser O.N.S. Boso Sneek; doelpunt Hyun Jun Suk; assist Filip Kostic

Jong FC Groningen heeft vanavond op het Zuidersportpark in Sneek met 1-1 gelijkgespeeld tegen O.N.S. Boso Sneek, dat uitkomt in de Hoofdklasse C zaterdag en daarin na zes wedstrijden op een vierde plaats is terug te vinden; het leed afgelopen zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen (3-2 bij VVOG).

 

De stand van 1-1 was vanavond reeds bij rust bereikt. Jong FC Groningen was de betere ploeg, had het meeste balbezit en behoorlijk wat kansen, maar het was niet al te gelukkig in de afwerking. O.N.S. kwam er slechts sporadisch uit, maar vocht voor wat het waard was en kwam zelfs op voorsprong door een lob die over de aan de rand van het strafschopgebied geposteerde Joey Potveer werd geschoten. Hyun Jun Suk was vervolgens verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Zijn doelpunt werd goed voorbereid door Filip Kostic die aan de zijkant prima doorkwam en een assist afleverde die door Suk slechts binnengetikt hoefde te worden. Kostic speelde vanavond gedreven en kwam aan de zijkant geregeld goed door, maar was nog wat ongelukkig bij het geven van voorzetten.

 

Uiteindelijk is de conclusie van de wedstrijd dat het goed is dat Jong FC Groningen een oefenwedstrijd heeft afgewerkt (over een poosje begint de eindronde van de beloftencompetitie), maar de uitslag had zeker beter gekund.

 

Bij Jong FC Groningen speelden Lorenzo Burnet, Tom Hiariej, Filip Kostic en Hyun Jun Suk van de eerste selectie en in de tweede helft Burak Saban en Noureddine Boutzamar van FC Groningen A1.

Opstelling Jong FC Groningen:

 

Joey Potveer, Paulo Francisco, Jesse Renken, Nick Bakker, Lorenzo Burnet, Timo Letschert, Tom Hiariej, Yoëll van Nieff, Filip Kostic, Hyun Jun Suk, Hilal Ben Moussa

 

In de rust werden Atilay Batbay, Robby Holder, Burak Saban (A1) en Noureddine Boutzamar (A1) in de ploeg gebracht voor Paulo Francisco, Timo Letschert, Nick Bakker en Hilal Ben Moussa. Op de bank zat tevens nog keeper Wieger Sietsma van FC Groningen A1.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.