Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

267 gasten online

"Robby Holder op proef bij Finse FC KooTeePee"

UPDATE donderdag 25 april 2013: FC KooTeePee wil Robby Holder contracteren

Stand van zaken woensdag 10 april 2013:

Robby Holder mag zijn kunsten als testspeler bij het Finse FC KooTeePee uit Kotka gaan vertonen. Dit schrijft het Dagblad van het Noorden. De club speelt in het groen-wit en speelt in een groen stadion - een waardige plek om je carrière te vervolgen. Robby Holder is één van de drie spelers die hun uitleenavontuur bij SC Veendam door het veenkoloniale faillissement vervoegd beëindigd zagen worden; hetzelfde lot geldt Jesse Renken en Luis Pedro.

 

De 20-jarige Holder, eerstejaars speler van Jong FC Groningen, is nu op zoek naar een andere club.

 

Thuistenue (uit 2007) en stadion (Arto Tolsa Areena) van FC KooTeePee

 

UPDATE donderdag 25 april 2013: FC KooTeePee wil Robby Holder contracteren

FC Groningen laat op de clubsite weten dat het Finse FC KooTeePee heeft laten weten de 20-jarige Robby Holder te willen contracteren. Dit is de uitkomst van de vierdaagse stage die de de transfervrije spits van Jong FC Groningen eerder deze maand bij de club uit de stad Kotka afwerkte. "Ik hoop deze week meer te horen, maar het ziet er goed uit. Ik wacht het af. Ja, ik zie het zeker zitten om naar Finland te gaan. Op dit moment zou ik niet weten wat een overgang nog in de weg zou moeten staan", aldus Robby Holder.

FC KooTeePee komt uit in de Ykkönen, de op één na hoogste Finse divisie die pas eind april van start gaat. FC KooTeePee zal het eerste duel op maandag 29 april a.s. bij PK-35 Vantaa spelen. 

 

Jesse Renken is net als Robby Holder een eerstejaars beloftenspeler; we weten niet of beiden ook komend seizoen voor Jong FC Groningen zouden mogen uitkomen. Luis Pedro is een tweedejaars speler van Jong FC Groningen. Hij heeft een aflopend contract  en zal niet doorstromen naar het eerste elftal: FC Groningen neemt afscheid van de verdediger.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.