Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

261 gasten online

Paul Raveneau nieuwe trainer Jong FC Groningen

Paul Raveneau wordt, zoals verwacht, de nieuwe trainer van Jong FC Groningen. De huidige trainer van FC Groningen A1, die op dit moment de Cursus Coach Betaald Voetbal volgt, zal een tweejarig contract tekenen. Dit heeft FC Groningen op Twitter bericht. Raveneau, geboren op 31 oktober 1975 en dus 37 jaar oud, wordt de opvolger van Dick Lukkien die eerste assistent bij het eerste elftal zal worden. Wie Paul Raveneau bij FC Groningen A1 zal opvolgen is nog niet bekend. Peter Hoekstra, de huidige trainer van FC Groningen B2 en spitsentrainer van het eerste elftal, is hiervoor nadrukkelijk in beeld.

FC Groningen licht nog het volgende toe: "Over de trainersbezetting voor de teams van FCG A1, FCG B1 en FCG B2 is de RVO nog in gesprek." Trainer van FC Groningen B1 is op dit moment overigens Peter Moltmaker.

 

Hugo Alves Velame is ook komend seizoen de trainer van FC Groningen D1. Hij heeft zijn contract met één jaar verlengd, zo bericht FC Groningen, eveneens op Twitter. De oud-speler van FC Groningen was eerder gepolst voor het veldtrainerschap van Pelikaan-S uit Oostwold, zie ons artikel van 14 maart jl.

 

Vandaag kwam de beloftenselectie van het komende seizoen al even aan de orde tijdens het perspraatje. We schreven hierover het volgende: 

 

Jong FC Groningen, seizoen 2013-2014

Erwin van de Looi gaf aan dat alle tweedejaars spelers van FC Groningen A1 (dat éénmaal vierde is geworden, onder trainer Erwin van de Looi) komend seizoen voor Jong FC Groningen zullen mogen uitkomen, met uitzondering van Ifeayi Gorissen. De acht spelers zijn Ron Janzen, Hans Hateboer, Marciano van Leyenhorst, Kevin Mennega, Noureddine Boutzamar, Burak Saban, Tigran Gazarjan en Arjen Hagenauw.

 

Wat er gebeurt met de huidige spelers van Jong FC Groningen (Stefan van der Lei, Joey Potveer, Paulo Francisco, Jesse Renken, Robby Holder, Atilay Batbay, Yoëll van Nieff, Alex Christovao, Hilal Ben Moussa, Timo Letschert) kwam vanmiddag niet aan de orde. Bekend is echter dat Timo Letschert en Hilal Ben Moussa naar het eerste elftal zullen doorschuiven en dat Atilay Batbay zal stoppen.

 

(Onlangs viel in het Dagblad van het Noorden te lezen dat FC groningen mikt op een beloftenkern van acht à negen spelers. Dit doet vermoeden dat praktisch alle huidige beloftenspelers òf doorstromen naar het eerste elftal òf FC Groningen zullen verlaten.)

 

FC Groningen TV maakte begin 2012 de volgende reportage over Paul Raveneau:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.