Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

878 gasten online

Keeper Leon ter Wielen per direct tot einde seizoen naar BV Veendam

Leon ter Wielen, de 21-jarige keeper van Jong FC Groningen, maakt per direct de overstap naar BV Veendam en maakt daar het seizoen af, zo meldt de FC vandaag op haar website. Hij stond sinds medio 2006 onder contract bij FC Groningen toen hij overkwam van ROHDA Raalte A1. Hij maakte dit seizoen negen maal deel uit van de selectie van het eerste van de Trots van het Noorden, maar heeft het niet tot speelminuten aldaar geschopt. Voor het eerst zat hij dit seizoen op 8 augustus 2009 bij de selectie van het eerste, toen Brian van Loo in het doel stond vanwege een blessure van Luciano. Het betrof de uitwedstrijd bij Roda JC, toevallig ook de wedstrijd waarin een andere belofte voor het eerst bij de selectie van het eerste elftal zat: Leandro Bacuna.

 

Daar waar Bacuna inmiddels vaste waarde is in het keurkorps van Ron Jans, daar moet Ter Wielen vrezen bij de FC zelfs overvleugeld te worden door de twee jaar jongere maar enorm getalenteerde Leonard Nienhuis

 

BV Veendam schrijft op haar clubsite dat de overgang van Ter Wielen voortvloeit uit de samenwerking tussen beide clubs op het gebied van de jeugdopleiding. De komst van de 21-jarige doelverdediger heeft te maken met het feit dat BV Veendam krap in haar keepersbestand zit. Ter Wielen sluit zich morgen aan bij de selectie van trainer Joop Gall, aldus het bericht van de huidige nummer 10 van de Jupiler League.